Αυτή είναι καλύτερη φωτογραφία του 2011

Αυτή είναι καλύτερη φωτογραφία του 2011 Facebook Twitter
0

O ινδονήσιος Shikhei Goh είναι ο νικητής του πρώτου βραβείου για τη καλύτερη φωτογραφία του 2011 που διοργάνωσε και φέτος όπως κάθε χρόνο το περιοδικό National Geographic.

Η υπέροχη φωτογραφία απεικονίζει μια λιβελούλα κατά τη διάρκεια μιας ξαφνικής καταιγίδας καθώς προσπαθεί να μη παρασυρθεί από τη βροχή κρατώντας την άκρη ενός κλαδιού.

Οι κριτές επιδοκίμασαν την τεχνική αρτιότητα, την σύνθεση αλλά και την δυναμική ταύτισης που προκαλεί στον θεατή η εικόνα του εντόμου καθώς προσπαθεί να προστατευτεί από την καταιγίδα καταδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο το κοινό νήμα που συνδέει τον άνθρωπο με την φύση.

Στο διαγωνισμό φωτογραφίας του National Geographic ήταν υποψήφιες για βράβευση περισσότερες από 20.000 εικόνες επαγγελματιών και ερασιτεχνών φωτογράφων από περίπου 130 χώρες. Οι συμμετοχές αφορούσαν τις θεματικές ενότητες "φύση", "άνθρωποι" και "τόποι".  


0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΡΑ ΝΤΕΡΝ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ ΣΕΙΡΑ

TV & Media / Η υπόθεση Έπσταϊν γίνεται σειρά με τη Λόρα Ντερν σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, η σειρά καταγράφει την έρευνα που αποκάλυψε τη συμφωνία που είχε συνάψει ο Έπσταϊν το 2008 με ομοσπονδιακούς εισαγγελείς, επιτρέποντάς του να αποφύγει βαρύτερες κατηγορίες
THE LIFO TEAM
Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

TV & Media / Το θρυλικό περιοδικό The Face κλείνει ξανά

Το βρετανικό περιοδικό The Face ανακοίνωσε ότι σταματά ξανά τη λειτουργία του, επτά χρόνια μετά το relaunch του το 2019. Το τεύχος για την άνοιξη του  2026 θα είναι το τελευταίο, κλείνοντας ένα ακόμη κεφάλαιο για έναν τίτλο που σημάδεψε τη βρετανική style και youth culture.
THE LIFO TEAM