Game of Thrones: Οι πρωταγωνιστές μιλούν για την τελευταία τους μέρα στα γυρίσματα και συγκινούν

0

Για τους φανατικούς τηλεθεατές του Game of Thrones το τέλος της επικής σειράς είναι κάτι που περιμένουν με απερίγραπτη αγωνία. Για τους πρωταγωνιστές, ωστόσο, η τελευταία μέρα των γυρισμάτων -η τελευταία μετά από περίπου 8,5 χρόνια στενής συνεργασίας- ήταν μία δύσκολη στιγμή και μία εμπειρία (που αν και μυθοπλασία σε ό,τι αφορά το φινάλε) τους στιγμάτισε.  

Όπως χαρακτηριστικά αποκαλύπτει η Γκουέντολιν Κρίστι (που στη σειρά είχε τον ρόλο της Μπριέν από την Ταρθ), οι περισσότεροι δεν πίστευαν αυτό που θα τους συνέβαινε στο τελευταίο γύρισμα. 

«Αλήθεια πίστευα ότι θα ήμουν εντάξει μετά το γύρισμα και εκεί ήταν που έσπασα και δεν σταμάτησα να κλαίω για τις επόμενες δύο ώρες», λέει η ίδια. Το ίδιο συνέβη και στην Κάρις Βαν Χούτεν, τη γνωστή από τη σειρά μάγισσα Μελισάντα, η οποία παραδέχεται ότι έφτασε στο σημείο «να κλαίει σαν μωρό».

Από την πλευρά του ο «Σερ Ντάβος» -κατά κόσμον Λίαμ Κάνιγκχαμ- παραδέχεται ότι εκείνη τη μέρα προσπαθούσε από το πρωί να συμπεριφέρεται όσο πιο επαγγελματικά μπορούσε. «Και ξαφνικά όλα τελειώνουν, έρχονται οι παραγωγοί και οι σεναριογράφοι και σου λένε τόσο καλά λόγια, για το πόσο καλός και επαγγελματίας υπήρξες και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι δεν θα φορέσεις ποτέ ξανά αυτό το κοστούμι, δεν θα βρεθείς ποτέ ξανά τόσο μέσα σε όλο αυτό», παραδέχεται. 

Κράτησαν ενθύμια από αυτά τα τελευταία γυρίσματα; Η Σόφι Τέρνερ -η Σάνσα Σταρκ της σειράς- αποκαλύπτει ότι κράτησε έναν από τους κορσέδες των κοστουμιών που φόρεσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της επικής σειράς, ενώ ο Κάνιγκχαμ αποκαλύπτει ότι κράτησε ένα σπαθί των Ντοθράκι και το ξύλινο παιχνίδι που είχε χαρίσει στην μικρή Σάιριν, πριν οδηγηθεί στην πυρά. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM