Συνήθως το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε σε κάποιον είναι τα μάτια. Για αυτούς όμως που δεν είναι ευχαριστημένοι με τα σκούρα μάτια τους, ο Δρ. Gregg Homer ανακάλυψε μια νέα διαδικασία με λέιζερ που δίνει τη δυνατότητα αλλαγής του χρώματος των ματιών σε μόλις μερικές βδομάδες.

Η επέμβαση είναι σχετικά απλή αφού με τη χρήση ενός λέιζερ συντονισμένου σε μια ειδική συχνότητα, ο γιατρός θα μπορεί να αλλοιώσει τα κύτταρα που δίνουν στα μάτια το καφέ χρώμα. Λίγες μέρες μετά, το σκούρο χρώμα των ματιών θα υποχωρήσει, αποκαλύπτοντας το μπλε που βρίσκεται από κάτω. Η διαδικασία σύμφωνα με τον γιατρό που την ανακάλυψε μπορεί να εφαρμοστεί μόνο σε άτομα με καφέ μάτια, αφού αυτά ήδη κρύβουν από κάτω ένα μπλε χρωματισμό.

Η διαδικασία, που αναμένεται να είναι σύντομα διαθέσιμη στο ευρύ κοινό, θα στοιχίζει γύρω στις $5000 και θα διαρκέι μόλις 20 δευτερόλεπτα. Η διαδικασία είναι όμως μη αναστρέψιμη, άρα αυτοί που θα ήθελαν να υποβληθούν σ' αυτήν θα πρέπει να σκεφτούν πολύ καλά αν θέλουν να αποχωριστούν τα καφέ μάτια τους , για πάντα.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr