Ο περίεργος λόγος που πολλοί άντρες φορούν ρολόγια τα οποία δεν λειτουργούν

Ο περίεργος λόγος που πολλοί άντρες φορούν ρολόγια τα οποία δεν λειτουργούν Facebook Twitter
1

Μια νέα μόδα έχει κάνει την εμφάνισή της μεταξύ των συλλεκτών ρολογιών, που σπεύδουν να αγοράσουν στιλάτα ρολόγια, τα οποία όμως δεν λειτουργούν.

Ποιο το νόημα λοιπόν στο να φοράς ένα εκλεπτυσμένο και πολυτελές ρολόι, που αναμφισβήτητα ολοκληρώνει ένα αντρικό σύνολο, αλλά στην πραγματικότητα είναι χαλασμένο;

Σύμφωνα με την The Wall Street Journal, έχει να κάνει με το να βάζεις προτεραιότητα το στιλ αντί για το «περιεχόμενο». 

Ο Jacob Gallagher, συντάκτης θεμάτων αντρικής μόδας, εξηγεί πως οι άντρες που ακολουθούν τη συγκεκριμένη τάση ενδεχομένως έχουν εμπνευστεί από τον Andy Warhol.

Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης συνήθιζε να φορά ένα ρολόι Cartier Tank, το οποίο ωστόσο δεν έλεγε ποτέ την σωστή ώρα. «Δεν φοράω το Tank για να βλέπω την ώρα. Βασικά δεν το κουρντίζω ποτέ. Το κάνω επειδή αυτό είναι το ρολόι που πρέπει να φοράς!», είχε δηλώσει ο ίδιος το 1973. 

Ο περίεργος λόγος που πολλοί άντρες φορούν ρολόγια τα οποία δεν λειτουργούν Facebook Twitter

Και παρόλο που πολλοί μπορεί να θεωρήσουν έως και παράλογο το να φοράς ένα ρολόι που δεν λειτουργεί, άλλοι τόσοι υποστηρίζουν πως υπάρχει λογική πίσω από το νέο trend.

Ο Stephen Viscusi, συγγραφέας του βιβλίου «On the Job: How to Make it in the Real World of Work», είναι της γνώμης πως ένα ρολόι χειρός μπορεί να είναι εκείνο που θα καθορίσει την επιτυχία ή την αποτυχία σε μια συνέντευξη για δουλειά. 

«Η συμβουλή μου προς τους millennials που χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους ως ρολόγια είναι απλή: σταματήστε το! Και πηγαίνετε να αγοράσετε ένα ρολόι! Πιστέψτε με θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από όλους τους υπόλοιπους συνομιλήκους σας που θα έχουν κάνει αίτηση για την ίδια δουλειά», τονίζει ο ίδιος. 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM
Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Radio Lifo / Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Η ζάχαρη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα συστατικά στη σύγχρονη διατροφή. Όμως, τελικά μας κάνει τόσο κακό όσο νομίζουμε; Και τι ισχύει με τα υποκατάστατα της; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Ηχητικά Άρθρα / Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Οι βρομοκαρυδιές ή αΐλανθοι είναι ίσως τα πιο ευρέως διαδεδομένα δέντρα στην Αθήνα και παρότι συνεισφέρουν στο πράσινο της πόλης, έχουν εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό που σήμερα αποτελούν απειλή για τα υπόλοιπα δέντρα της Αθήνας.
M. HULOT
Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια