Κακοκαιρία «Ελπίς»: Μπλακάουτ σε περιοχές της Αττικής

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Μπλακάουτ σε περιοχές της Αττικής Facebook Twitter
Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi
0

Χωρίς ρεύμα βρίσκονται πολλές περιοχές της Παλλήνης, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς». 

Προβλήματα ηλεκτροδότησης εξαιτίας της κακοκαιρίας εντοπίζονται αυτήν την ώρα, σύμφωνα με την ΔΕΔΔΗE, στην Αττική, σε τμήματα των περιοχών Ανθούσα, Νταού Πεντέλης και Μαραθώνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, μπλακάουτ έχει σημειωθεί σε περιοχές της Παλλήνης, αλλά και της Νέας Μάκρης εδώ και μία ώρα ενώ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, χωρίς ρεύμα είναι αυτή την ώρα μέρος της Καλλιθέας και του Κουκακίου.

Τα προβλήματα αποδίδονται, κατά κύριο λόγο, σε βλάβες από πτώσεις κλαδιών ή δένδρων στα καλώδια του δικτύου διανομής.

Σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων στο σύστημα ηλεκτρισμού από το ακραίο καιρικό φαινόμενο «Ελπίδα» βρίσκονται οι δύο Διαχειριστές ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ.

«Η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα βρίσκεται σε εξέλιξη. Τα καιρικά φαινόμενα στην Αττική αναμένεται να ενταθούν τις μεσημεριανές ώρες ενώ δύσκολες θα συνεχίσουν να είναι οι συνθήκες και αύριο», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Ο κρατικός μηχανισμός παραμένει σε πλήρη ανάπτυξη προκειμένου να παρεμβαίνει σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση όπου χρειάζεται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλεί η κακοκαιρία», ανέφερε, προσθέτοντας πως συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ έχουν μεταβεί σε νησιωτικές και άλλες περιοχές με δύσκολη πρόσβαση προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση. 

Σημειώνεται πως στη δωρεάν τηλεφωνική γραμμή 800 400 4000, οι πολίτες μπορούν να τηλεφωνούν όλο το 24ωρο για βλάβες και ζημιές. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ