Η Διαμαντοπούλου απέσυρε την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΟΟΣΑ- Η ανάρτηση της

Η Άννα Διαμαντοπούλου σε ομιλία Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

Η Άννα Διαμαντοπούλου ανακοίνωσε, με ανάρτηση στα social media, ότι απέσυρε την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΟΟΣΑ.

 

Στην ανάρτησή της η κ. Διαμαντοπούλου εξήγησε ότι προχώρησε σε αυτή την κίνηση προκειμένου να διευκολυνθεί η συναίνεση στη διαδικασία επιλογής του νέου γενικού γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης.

 

«Αύριο θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση των δύο τελευταίων δρομέων της διεθνούς κούρσας για τον ΟΟΣΑ - είναι οι υποψήφιοι της Αυστραλίας και της Σουηδιας. Νωρίτερα σήμερα, αποφάσισα να αποσύρω την υποψηφιότητά μου, προκειμένου να διευκολυνθεί η συναίνεση στη διαδικασία επιλογής του νέου ΓΓ», έγραψε στην ανάρτησή της.

«Καταφέραμε να κατακτήσουμε την τρίτη θέση, έχοντας συμμετάσχει σε μια δύσκολη και συναρπαστική προεκλογική εκστρατεία σε παγκόσμιο επίπεδο. Μπήκαμε στο γήπεδο της διεθνούς διπλωματίας, χωρις εμφανείς συμμάχους, πήραμε το χάλκινο μετάλλιο και ανοίξαμε πόρτες για το επόμενο χρυσό!», ανέφερε ακόμη, ενώ ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την πρόταση, κίνηση που χαρακτήρισε γενναία.

Λίγο αργότερα, με ανάρτησή του, ο πρωθυπουργός έδωσε τα συγχαρητήριά του στην Άννα Διαμαντοπούλου, για την «πραγματικά εμπνευσμένη καμπάνια», ενώ ευχαρίστησε τις χώρες- μέλη που υποστήριξαν την υποψηφιότητά της. «Ενόψει των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε όλοι, η Ελλάδα παραμένει προσηλωμένη σε ακόμη πιο στενή συνεργασία εντός του πλαισίου του ΟΟΣΑ», έγραψε ακόμη ο κ. Μητσοτάκης στο Twitter.

 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φιλόλογος Λιάνα Κόκκινου που στήριξε τον Ιρανό μαθητή που αρίστευσε, μιλά στη LIFO

Ελλάδα / Η φιλόλογος Λιάνα Κόκκινου που στήριξε τον Ιρανό μαθητή, μιλά στη LIFO

Η συντονίστρια του προγράμματος «Άμεση Ανακούφιση Προσφύγων και Μεταναστών» των Παιδικών Χωριών SOS στη Λέσβο, μιλά για την επιτυχία του 18χρονου παιδιού αλλά και για τι θα πρέπει να κάνει πλέον η πολιτεία

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ