Χριστόφορος Πέσκιας: Κάποιος παρήγγειλε σούσι, το επέστρεψε γιατί το ψάρι ήταν ωμό

Χριστόφορος Πέσκιας Facebook Twitter
Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
0

Ένα αστείο περιστατικό που έχει συμβεί στα χρόνια που εργάζεται ως σεφ, αποκάλυψε ο Χριστόφορος Πέσκιας γελώντας. 

Το περιστατικό αφορούσε ένα πιάτο σούσι που πελάτης γύρισε πίσω. «Κάποιος παρήγγειλε σούσι και μετά το επέστρεψε, γιατί λέει το ψάρι ήταν ωμό», δήλωσε ο Χριστόφορος Πέσκιας μιλώντας σε δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης. 

Όταν ρωτήθηκε αν είπε κάτι στον πελάτη, ο σεφ απάντησε γελώντας: «Τίποτα. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο». 

Στην Αθήνα «τρώμε καλύτερα από ποτέ», δήλωσε ο Χριστόφορος Πέσκιας σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στη LiFO. Όταν κλήθηκε να «χαρτογραφήσει» το φαγητό στην ελληνική πρωτεύουσα, απάντησε:  

«Η Αθήνα τρώει street food, πολύ έθνικ πλέον, ασιατικά, fusion ασιάτικο με ελληνικό, σούσι, είτε καλό είτε κακό, είτε ακριβό είτε φτηνό, καλή πίτσα –είναι η πρώτη φορά που έχουμε καλή πίτσα–, τρώει σε ιταλικά και γαλλικά εστιατόρια, μπορεί να φάει στο Delta αβανγκάρντ, στη Hytra ή στο CTC, στο Tacos Locos ή στο Pancho Tacos τάκος με δυόμισι ευρώ, χειροποίητα με το καλαμπόκι αλεσμένο στο χέρι στο ίδιο το μαγαζί. Μπορεί να φάει στο Hoocut πολύ ωραίο σουβλάκι ή να φάει παραδοσιακό σουβλάκι. Μπορεί να φάει ψαγμένα κρέατα και να τα πληρώσει πανάκριβα, στον Αστέρα και στο Four Seasons με 200 και 300 ευρώ το άτομο. Έχει επιλογές, αλλά θέλει και λίγο ψάξιμο». 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαίρη Συνατσάκη για Λύτρα και Κουτσελίνη: «Είμαστε με το θύμα, δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»

It's Viral / Μαίρη Συνατσάκη για Λύτρα και Κουτσελίνη: «Είμαστε με το θύμα, δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»

«Έχω ακούσει και από άλλους ανθρώπους της τηλεόρασης αυτές τις μέρες πράγματα που έχουν ένα αλλά και θα ήθελα να μην υπάρχει κανένα "αλλά"» ανέφερε
THE LIFO TEAM