Εκατό Τούρκοι ποδηλάτες στη Λέσβο για το «4th bicycle festival under my pedals»

Εκατό Τούρκοι ποδηλάτες στη Λέσβο για το «4th bicycle festival under my pedals» Facebook Twitter
0


Με το πλοίο της γραμμής από το Αϊβαλί ήρθαν σήμερα στη Μυτιλήνη 100 Τούρκοι ποδηλάτες στο πλαίσιο του «4th bicycle festival under my pedals» που διεξάγεται στη Σμύρνη.


Ο Τούρκοι ποδηλάτες, μαζί με ποδηλάτες του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, θα ποδηλατήσουν στο νησί προωθώντας την ανάπτυξη σχέσεων ανάμεσα στους ποδηλατικούς συλλόγους από τις δύο πλευρές του Αιγαίου αλλά και την ποδηλατική διαδρομή «Eurovelo» που θα συνδέσει τη Σμύρνη με τη Λέσβο και τη Χίο. Η δράση «Eurovelo» εντάσσεται σε ένα πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδηλατών (ECF) που προσβλέπει στην ανάπτυξη ενός δικτύου υψηλής ποιότητας ποδηλατικών διαδρομών και συνδέει όλη την Ευρώπη με 15 δρομολόγια.

Εκατό Τούρκοι ποδηλάτες στη Λέσβο για το «4th bicycle festival under my pedals» Facebook Twitter


Τους Τούρκους ποδηλάτες υποδέχτηκε στο λιμάνι της Μυτιλήνης, με ειδικά αναμνηστικά μπλουζάκια και χαμόγελα, αντιπροσωπεία του Δήμου Λέσβου με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Εθελοντικών Οργανώσεων, Νέας Γενιάς και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Αθηνά Ιωσηφέλλη, του Επιμελητηρίου Λέσβου και φυσικά ποδηλάτες από τη Λέσβο.


«Ο Δήμος Λέσβου προσπαθεί με συγκεκριμένες ενέργειες και επαφές να ενισχύσει και να διευρύνει την πραγματοποίηση δράσεων με επίκεντρο το ποδήλατο, αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα», σημείωσε μιλώντας στο ΑΠΕ ΜΠΕ η Αθηνά Ιωσηφέλλη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ