«Σε κλινική ο ράπερ Lamanif» - Τι είπε στην αστυνομία

«Σε κλινική ο ράπερ Lamanif» - Τι είπε στην αστυνομία Facebook Twitter
0

Σε ψυχιατρική κλινική οδηγήθηκε μετά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς, ο 24χρονος ράπερ Lamanif, ο οποίος εντοπίστηκε τα ξημερώματα σε ένα παγκάκι στην περιοχή Ανάληψη, στη Θεσσαλονίκη.

Ο Lamanif μίλησε στους αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για το πού βρισκόταν το διάστημα που αναζητούνταν αλλά και για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, αμέσως μετά την κατάθεσή του οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών σε ψυχιατρική κλινική, όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες ημέρες.

Αγνωστο πού βρισκόταν αυτό τον καιρό

Ο 24χρονος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν είναι σε θέση να μιλήσει για την υπόθεση με το επίμαχο  βίντεο, ωστόσο είπε πως όλα θα τα καταθέσει το επόμενο διάστημα.

«Σε κλινική ο ράπερ Lamanif» - Τι είπε στην αστυνομία Facebook Twitter

Ανακουφισμένη η οικογένειά του

«Δόξα τω Θεώ, το παιδί μου βρέθηκε», είπε ο πατέρας του ράπερ λίγο μετά τον εντοπισμό του γιου του, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 8 Φεβρουαρίου.

Όπως είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, «μίλησα με τον αδελφό μου, που είναι αστυνομικός και μου είπε μόνο ότι ''αυτή την στιγμή το παιδί είναι καλά και ότι τώρα (σημ: γύρω στις 09:00 του Σαββάτου) δίνει κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα''».

«Δεν μου είχε πει τίποτα ότι κάτι τον απασχολεί. Ίσα-ίσα ήταν χαρούμενος και με το τελευταίο του τραγούδι», ανέφερε ο πατέρας του νεαρού, ο οποίος ζει μονίμως στην Γερμανία, μαζί με την μητέρα του παιδιού, που σήμερα φθάνει στην Θεσσαλονίκη.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Τα ίχνη του ράπερ χάθηκαν στις 8 Φεβρουαρίου. Αμέσως σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό του, ενώ για την υπόθεσή του εκδόθηκε silver alert.

Λίγο πριν από την εξαφάνισή του ο ράπερ, Λάμπρος Μανιφάβας, όπως είναι το όνομά του, ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του. Όπως εξηγούσε, αιτία ήταν ένα βίντεο με προσωπικές στιγμές που διέρρευσε από κύκλωμα που τον απειλούσε.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ