Νέα στοιχεία για τη σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης αθλήτριας της ιστιοπλοΐας - Τι ζητούν Μπεκατώρου, Κακλαμανάκης

Νέα στοιχεία για τη σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης αθλήτριας της ιστιοπλοΐας - Τι ζητούν Μπεκατώρου, Κακλαμανάκης Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. LATO KLODIAN/EUROKINISSI
0

Νέα στοιχεία για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος ανήλικης αθλήτριας, την οποία κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου κατά την τρίωρη κατάθεσή της στον εισαγγελέα.

Ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, μιλώντας στο Mega, είπε πως η νέα σοβαρή καταγγελία που έκανε στον εισαγγελέα η Σοφία Μπεκατώρου αφορά περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης που έγινε πριν από 9 χρόνια σε μια αθλήτρια όταν ήταν 11 ετών.

Όπως εξήγησε, το κορίτσι είναι σήμερα 21 ετών ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες καθώς, όπως είπε, μένει σε περιοχή που η κοινωνία είναι «κλειστή» και δεν θέλει να το εκθέσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η επίθεση στην τότε 11χρονη αθλήτρια συνέβη σε μικρό ναυτικό όμιλο της βορειοανατολικής Αττικής.

Η συγκεκριμένη αθλήτρια αναμένεται να κληθεί ενώπιον εισαγγελέα.

Η αξιόποινη πράξη σε βάρος της αθλήτριας, την οποία αποκάλυψε η Σοφία Μπεκατώρου στον εισαγγελέα, φέρεται να έχει τελεστεί σε χρόνο που το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί.

Στο μεταξύ, Νίκος Κακλαμανάκης και Σοφία Μπεκατώρου υπέβαλαν, δια της συνηγόρου τους Έλλης Ρούσου, αίτημα στον εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου με το οποίο ζητούν την κλήση και εξέταση οκτώ νέων μαρτύρων στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για τα πεπραγμένα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, καθώς επίσης και την αναζήτηση κρίσιμων εγγράφων που θα διευκολύνουν την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ