ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Koρωνοϊός: 22 κρούσματα μετά από γάμο στην Κοζάνη

Koρωνοϊός: 22 κρούσματα μετά από γάμο στην Κοζάνη Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Συνεχίζεται ο προβληματισμός των αρχών από την διασπορά του κορωνοϊού στους γάμους και τις βαφτίσεις καθώς μέσα σε ένα 24ωρο εντοπίστηκαν 22 κρούσματα στην Κοζάνη σε γάμο.

Συγκεκριμένα, στο Βόιο της Κοζάνης εντοπίστηκαν 22 θετικά κρούσματα κορωνοϊού, γεγονός που έχει δημιουργήσει ανησυχία στις Αρχές.

Από την ιχνηλάτηση προέκυψε ότι το πρώτο κρούσμα καταγράφηκε σε μια γαμήλια τελετή που έλαβε χώρα λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Οι υγειονομικές Αρχές της Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης είναι σε επαγρύπνηση, λόγω των πολλών κρουσμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι προβλέπεται η επιβολή προστίμων όχι μόνο στους διοργανωτές εκδηλώσεων, όπου ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι άνω των 50 ατόμων, αλλά και στους ίδιους τους συμμετέχοντες. Συγκεκριμένα, προβλέπονται πρόστιμα 150 ευρώ σε όσους συμμετέχουν σε εκδηλώσεις με υπεράριθμους καλεσμένους.

Σημειώνεται ότι χτες, ο αριθμός των κρουσμάτων μειώθηκε σε σχέση με το «ράλι» των προηγούμενων ημερών, και ανακοινώθηκαν μόλις 170 νέα κρούσματα. Από αυτά, μόνο τα 36 ήταν εισαγόμενα. Από τα 134 εγχώρια, τα 18 συνδέονται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας, ενώ 14 με επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα. Στην Αττική καταγράφηκαν 51 νέα κρούσματα ενώ στη Θεσσαλονίκη 18.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM