ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ηλιούπολη: Έρευνες για το αν ο καθηγητής που είχε επαφές με 14χρονη, εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις

Ηλιούπολη: Έρευνες για το αν ο καθηγητής που είχε επαφές με 14χρονη, εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Το ενδεχόμενο ο 44χρονος καθηγητής Γυμνασίου στην Ηλιούπολη που συνελήφθη μετά από καταγγελία μητέρας, σύμφωνα με την οποία ο άνδρας σχετιζόταν με την 14χρονη κόρη της, να εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις, ερευνά η Αστυνομία.

Ο καθηγητής μαθηματικών και φυσικής σε Γυμνάσιο της Ηλιούπολης, φέρεται σύμφωνα με τις πληροφορίες, να έχει συλληφθεί μετά από την καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μητέρα είδε τυχαία την κόρη της να συναντά εκτός σχολείου τον καθηγητή και αμέσως ενημέρωσε την αρμόδια υπηρεσία. Ο εκπαιδευτικός, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σχετιζόταν με την 14χρονη μαθήτρια τον τελευταίο χρόνο.

Μετά την καταγγελία της μητέρας, ο 44χρονος που είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά συνελήφθη και μετά από αρκετές ώρες φέρεται να παραδέχτηκε τη σχέση με την 14χρονη. Την ίδια ώρα, και η 14χρονη μαθήτρια με τη βοήθεια των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων αποκάλυψε όλη την ιστορία, για το πώς την προσέγγισε ο καθηγητής.

Υπήρχαν υποψίες

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, υποψίες για την υπόθεση υπήρχαν καιρό, ωστόσο κανείς δεν φέρεται να μιλούσε ανοιχτά. Ο 44χρονος καθηγητής Φυσικής είχε έρθει τα τελευταία χρόνια στην Ηλιούπολη καθώς διορίστηκε με οργανική θέση στο συγκεκριμένο σχολείο. Ωστόσο, κάποιες μαθήτριες του Γυμνασίου ξεκίνησαν να διαμαρτύρονται στην διεύθυνση του σχολείου για απρεπή συμπεριφορά του καθηγητή τους, όμως δεν υπήρχαν στοιχεία προκειμένου να του γίνουν οι απαραίτητες επιπλήξεις τόσο από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων όσο και από την Διεύθυνση του σχολείου.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM