Γάμοι εν πλω στην Αλόννησο

Γάμοι εν πλω στην Αλόννησο Facebook Twitter
0

Στο πλαίσιο του ανοίγματος του ελληνικού τουρισμού, ο δήμος Αλόννησου έκανε «ποδαρικό» με έναν γάμο εν πλω, ευελπιστώντας η ιδέα να προσελκύσει και άλλους μελλόνυμφους. 

Μετά από πρόταση του δημάρχου Πέτρου Βαφίνη, η Αθηνά και ο Κωνσταντίνος δέχθηκαν να παντρευτούν πάνω στην «Γοργόνα» ένα ξύλινο παραδοσιακό σκάφος, που χρησιμοποιείται για εκδρομές στο μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Μεσογείου για το οποίο είναι παγκοσμίως γνωστή η Αλόννησος.

Το ζευγάρι μένει μόνιμα στον νησί των Σποράδων με την Αθηνά να εργάζεται ως λιμενικός στο νησί. Το πλοίο στολίστηκε κατάλληλα για το χαρμόσυνο γεγονός. «Με νύφη λιμενικό θέλαμε η θάλασσα να παντρέψει τους ανθρώπους της θάλασσας στην Αλόννησο» δήλωσε ο κ. Βαφίνης, που ανέλαβε να παντρέψει το ζευγάρι στα ανοιχτά της εντυπωσιακής παραλίας του Μεγάλου Μουρτιά, με συνεπιβάτες τους φίλους και τους συγγενείς.

Γάμοι εν πλω στην Αλόννησο Facebook Twitter
Γάμοι εν πλω στην Αλόννησο Facebook Twitter

Ο δήμαρχος προανήγγειλε μάλιστα και τον πρώτο υποβρύχιο γάμο στο νησί, την επόμενη χρονιά. «Για εμάς, ο τουρισμός είναι αγάπη στη φύση, είναι μεράκι, είναι ποιοτικές υπηρεσίες σε πολύ φιλικές τιμές με σεβασμό στον ταξιδιώτη. Δεν μας πτοούν οι νέες συνθήκες, είμαστε πάντα αισιόδοξοι και για αυτό τον λόγο, δίνουμε ραντεβού του χρόνου ίδια εποχή για τον πρώτο υποβρύχιο γάμο μας, στον εντυπωσιακό βυθό της Αλοννήσου που φιλοξενεί μύθους, ναυάγια και έναν εξαιρετικό φυσικό υποθαλάσσιο πλούτο! Εις το επανιδείν λοιπόν και καλό καλοκαίρι!»

Γάμοι εν πλω στην Αλόννησο Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ