Μαφιόζικο χτύπημα στη Βούλα: Ο επιχειρηματίας είχε δύο ταυτότητες και μεγάλο χρηματικό ποσό- Τι κατέθεσε η σύζυγος

Μαφιόζικο χτύπημα στη Βούλα: Ο επιχειρηματίας είχε δύο ταυτότητες και μεγάλο χρηματικό ποσό- Τι κατέθεσε η σύζυγος Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Τους εκτελεστές του Βέλγου επιχειρηματία αναζητά από χθες το βράδυ η αστυνομία, καθώς η υπόθεση περιπλέκεται από νεότερα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω στον νεκρό βρέθηκαν δύο βελγικές ταυτότητες, με διαφορετικά στοιχεία η καθεμία, και οι αρχές δεν έχουν πιστοποιήσει μέχρι στιγμής αν κάποια από τις δύο είναι γνήσια ή αν και οι δύο είναι προϊόντα πλαστογραφίας. Τα δακτυλικά του αποτυπώματά έχουν σταλεί ηλεκτρονικά στις βελγικές αρχές και αναμένονται οι απαντήσεις. 

Πηγές μεταφέρουν ότι η Γαλλίδα σύζυγος του θύματος κατέθεσε σε κατάστασή σοκ στους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε τίποτα επιλήψιμο για τις δραστηριότητες του άντρα της, ούτε μπορούσε να σκεφτεί κάποιον που να έχει λόγο να δολοφονήσει τον σύζυγό της.

Κατά την ίδια, είχαν ταξιδέψει οικογενειακώς στην Ελλάδα, μαζί με το παιδί τους, ώστε ο Βέλγος να εργαστεί στην Ελλάδα. 

Το σπίτι όπου διέμεναν στη Βούλα είχε νοικιαστεί μέσω πλατφόρμας Airbnb και το αυτοκίνητό του είχε πινακίδες Ζυρίχης. Ο 45χρονος δήλωνε έμπορος λαδιού, τροφίμων και κάρβουνου. Όταν οι αστυνομικοί έψαξαν τη σορό, βρήκαν στα ρούχα περίπου 1.000 ευρώ σε μετρητά.

Δύο δράστες

 

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες της εκτέλεσης ήταν δυο και διέφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού, όπως καταδεικνύει κατάθεση αυτήκοου μάρτυρα που δήλωσε ότι άκουσε έντονο μαρσάρισμα αμέσως μετά τους πυροβολισμούς.

Λίγο μετά τις 9μ.μ, χθες το βράδυ, ο Βέλγος επέστρεψε με το αυτοκίνητο του στο σπίτι και πάρκαρε το όχημα στην πιλωτή. Βγαίνοντας, δέχτηκε δύο σφαίρες των 9 χιλιοστών στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η αστυνομία αναζητά βίντεο από κάμερες ασφαλείας που θα μπορούσαν να ρίξουν φως στην υπόθεση και την ταυτότητα των δραστών. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM