Κορωνοϊός: Στους 119 οι νεκροί στην Ελλάδα- Κατέληξαν 2 ασθενείς τις τελευταίες ώρες

Κορωνοϊός: Στους 119 οι νεκροί στην Ελλάδα- Κατέληξαν 2 ασθενείς τις τελευταίες ώρες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς τις τελευταίες ώρες κατέληξαν δυστυχώς άλλοι δύο άνθρωποι.

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 35χρονος, χωρίς υποκείμενα νοσήματα σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άτυχος 35χρονος μπήκε στο νοσοκομείο στις 15 Απριλίου με υψηλό πυρετό και δύο ημέρες αργότερα διασωληνώθηκε, αλλά δυστυχώς έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή. Ακόμη, κατέληξε ένας 75χρονος, με υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τρίτης.

Τα κρούσματα στην Ελλάδα, σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση, είναι συνολικά 2.245. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοίνωσε χθες 10 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας. Το 56% του συνόλου των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον ιό είναι άνδρες.

Στο μεταξύ, σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα από τους ελέγχους που έγιναν σε δομή φιλοξενίας μεταναστών, στο Κρανίδι, έπειτα από τον εντοπισμό κρούσματος κορωνοϊού. Στη συγκεκριμένη δομή φιλοξενούνται 470 πρόσφυγες και μετανάστες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Ελλάδα / Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Το σωματείο εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ τονίζει πως η ανοχή έχει και τα όριά της και πως αν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα, θα προχωρήσουν ακόμη και σε κλείσιμο των σταθμών
NEWSROOM