Μέχρι και τζακούζι στις φυλακές Κορυδαλλού - Οι κρατούμενοι έπαιζαν χαρτιά και έκαναν πάρτι

Μέχρι και τζακούζι στις φυλακές Κορυδαλλού - Οι κρατούμενοι έπαιζαν χαρτιά και έκαναν πάρτι Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
4

Μέχρι και τζακούζι εντόπισαν σε κελί των φυλακών Κορυδαλλού οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, αποκάλυψε η γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου.

Η κ. Νικολάου, που έχει τεθεί γενική συντονίστρια για τη μετεγκατάσταση των φυλακών Κορυδαλλού στην περιοχή του Ασπροπύργου, σημείωσε επίσης πως επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τα κελιά των φυλακών δεν έκλειναν ποτέ το βράδυ, με αποτέλεσμα οι κρατούμενοι να πηγαίνουν από το ένα κελί στο άλλο, να παίζουν χαρτιά, ακόμα και να κάνουν πάρτι.

Ωστόσο, όπως σημείωσε, το τζακούζι ξηλώθηκε και από τον Αύγουστο τα κελιά το βράδυ κλειδώνουν κανονικά.

Σχετικά με τη μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού στον Ασπρόπυργο, η Σοφία Νικολάου ανέφερε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2022, σημειώνοντας πάντως ότι ο πρωθυπουργός θα αποφασίσει για το τι θα γίνει στη θέση των φυλάκων στον Κορυδαλλό.

Τέλος, ανέφερε ότι σε ένα με δύο μήνες θα έχει λυθεί το πρόβλημα με την έλλειψη προσωπικού στις φυλακές.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Κατά τα άλλα, ο Παρασκευόπουλος (ναι, ο γνωστός) ανέβαζε το καλοκαίρι άρθρα-εμετούς http://www.avgi.gr/article/10811/10009962/ena-paradeigma-ergaleiopoieses-tou-phobou προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τη διαχρονικά ανεξίκακη στάση του κράτους απέναντι στους αιμοβόρους της κοινωνίας και τον ασυνάρτητο, αναίτιο, επικίνδυνο νόμο του. Υποθέτω όλα αυτά εντάσσονται στη "σημαντική προσπάθεια εξανθρωπισμού των φυλακών". Μη μας πουν και οι ξένοι απάνθρωπους, σωστά; (βέβαια, αν μας πούνε μπαταχτσήδες έχουν άδικο, άλλο θέμα όμως τούτο...)
Το τζακούζι και τα πάρτυ στις φυλακές έχουν έναν αντιεξουσιαστικό ακτιβισμό και απ' ότι φάνηκε, εκτιμήθηκαν δεόντως. Αποτελέσματα εκλογών στο κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού 2:• ΣΥΡΙΖΑ 85,42• ΝΔ 14,58%