Θάνατος 4χρονου παιδιού στην Εύβοια - Οι γιατροί δεν έβρισκαν τι έχει

Θάνατος 4χρονου παιδιού στην Εύβοια - Οι γιατροί δεν έβρισκαν τι έχει Facebook Twitter
0

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου ενός 4χρονου αγοριού στην Εύβοια.


Ειδικότερα, το παιδί μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών την Τρίτη το πρωί και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Σύμφωνα με πληροφορίες από το τοπικά ΜΜΕ το παιδί το τελευταίο διάστημα παραπονιόταν στους γονείς του για πόνους στο αυτί, ωστόσο κανένας από τους γιατρούς που τον είχαν εξετάσει δεν είχε διαπιστώσει από πού προέρχονται οι πόνοι αλλά και η ατονία που ένιωθε.


Όπως μεταδίδει το protothema.gr, λίγο πριν το θάνατό του, το παιδί είχε πάρει εξιτήριο από παιδιατρικό νοσοκομείο των Αθηνών όπου είχε υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις χωρίς να έχει προκύψει κάτι ανησυχητικό.


Η οικογένεια επέστρεψε στο χωριό Μακρυμάλλη όπου διαμένει ωστόσο τα ξημερώματα της Τρίτης το παιδί αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.


Οι γονείς σε κατάσταση σοκ μετέφεραν το παιδί στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών για τις πρώτες βοήθειες και από εκεί το παιδί διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Η σορός του αγοριού θα υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM