Καταζητούμενοι με διεθνή εντάλματα σύλληψης οι 2 που δολοφονήθηκαν στη Βάρη

Καταζητούμενοι με διεθνή εντάλματα σύλληψης οι 2 που δολοφονήθηκαν στη Βάρη Facebook Twitter
Καταζητούμενοι για εγκληματική οργάνωση οι 2 που δολοφονήθηκαν στη Βάρη (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
1

Διεθνώς καταζητούμενοι, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείται κυρίως στη διακίνηση ναρκωτικών, ήταν οι δύο άνδρες που εκτελέστηκαν μέσα στην ταβέρνα στη Βάρη, την Κυριακή.

Σε βάρος του 44χρονου Σλοβένου και του συνομήλικού του από το Μαυροβούνιο εκκρεμούσαν διεθνή εντάλματα σύλληψης, έπειτα από την έκδοση «Ερυθράς Αγγελίας» από την Αστυνομία του Μαυροβουνίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Novosti, πρόκειται για τον Ιγκόρ Ντέντοβιτς και τον Στέβαν Σταμάτοβιτς, οι οποίοι φέρεται να ήταν ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης «Σκάλιαρι». Πρόκειται για μία από τις δύο ισχυρές μαφιόζικες φατρίες που δρουν στο Μαυροβούνιο,. Η άλλη αποκαλείται «Καβάτσκι».

Πάνω από 20 κάλυκες στο σημείο της εκτέλεσης

Τα δύο θύματα έτρωγαν με τις οικογένειές τους στην ταβέρνα στη Βάρη, όταν έγινε η μαφιόζικη επίθεση. Στον χώρο εισέβαλαν τέσσερις άνδρες και τους εκτέλεσαν, ενώ από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε στα πόδια η σύζυγος του ενός εκ των θυμάτων, η οποία νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας.

Χαρακτηριστικό είναι πως η αστυνομία έχει εντοπίσει περισσότερους από 20 κάλυκες στο σημείο της εκτέλεσης. Αμέσως μετά, οι τέσσερις δράστες διέφυγαν με ένα μαύρο τζιπ, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ

 

 

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Διεθνή ένταλμα για κάθε έναν από τους 2 και στο Ελλαδιστάν κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι!Έτρωγαν στην ίδια ταβέρνα 2 φορές την εβδομάδα!!! Βγάλτε τα συμπεράσματα σας!!