Έρρικα Μπρόγιερ: Το Σάββατο η κηδεία - Τι ζήτησε η κόρη της, Σάντρα Βουτσά

Έρρικα Μπρόγιερ: Το Σάββατο η κηδεία - Τι ζήτησε η κόρη της, Σάντρα Βουτσά Facebook Twitter
0

Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικός κόσμο η είδηση του θανάτου της Έρρικας Μπρόγιερ, που πέθανε σε ηλικία 78 ετών μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

Όπως έγινε γνωστό, η κηδεία της αγαπημένης χορεύτριας, τραγουδίστριας και ηθοποιού θα τελεστεί το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, στις 13:00, στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. 

Η κόρη της, Σάντρα Βουτσά, απηύθυνε έκκληση αντί για στέφανα να δοθούν χρήματα στο Σπίτι του Ηθοποιού ή στο ΤΑΣΕΗ (Ταμείο αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών).

«Έφυγε... Ήξερα ότι είχε διάφορα προβλήματα, αλλά πήγε από καρκίνο. Ήμασταν πολύ αγαπημένοι... Μάθαινα νέα της όλο αυτό το διάστημα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο τραγική η κατάστασή της. Κρίμα, πολύ στενοχωρήθηκα», δήλωσε για τον θάνατο της πρώην συζύγου του ο Κώστας Βουτσάς.

Η Θεοδώρα Βουτσά, κόρη του Κώστα Βουτσά θέλησε με μια δημόσια ανάρτηση να αποχαιρετήσει την πρώην σύζυγο του πατέρα της και μητέρα της αδερφής της, Σάντρας. «Έρρικα καλό ταξίδι. Σε αγαπάμε πολύ. Σε ευχαριστώ πολύ που έφερες στον κόσμο την αδερφή μου» έγραψε σε φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.

Έρρικα Μπρόγιερ: Το Σάββατο η κηδεία - Τι ζήτησε η κόρη της, Σάντρα Βουτσά Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM