ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα: Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την υποδοχή του 2020

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα: Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την υποδοχή του 2020 Facebook Twitter
0

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι την υποδοχή του 2020 και οι δήμοι φροντίζουν για τις τελευταίες λεπτομέρειες των πρωτοχρονιάτικων εκδηλώσεων που έχουν προγραμματίσει. 

Χριστούγεννα στην Αθήνα

Για το ρεβεγιόν στην πλατεία Συντάγματος, ο Δήμος Αθηναίων έχει ετοιμάσει ένα σόου με μουσική, πυροτεχνήματα και φως, κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 10μ.μ, και οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς με τη Νάντια Μπουλέ.

Τη μουσική θα αναλάβουν οι ΜΕΛΙSSES και μαζί τους στη σκηνή θα βρεθούν η Ήβη Αδάμου, η Demy και η Josephine. Τους μουσικούς θα πλαισιώσει η βραβευμένη ομάδα γυμναστικής Wolves και τη σκυτάλη αναλαμβάνει ο Dj Pitsi. Για τις αποψινές εκδηλώσεις, η τροχαία έχει ανακοινώσει έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Είμαστε πανέτοιμοι για το 2020! Και δεν θα βρέχει αύριο.. Σας περιμένουμε στις 22:00!@melisses_official #athens2020 #fireworks

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis) στις

Ρεβεγιόν στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η χρονιά θα φύγει με ένα τεράστιο πάρτι, φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα και DJ σετ από τον Eddie Piller. Το event θα συνοδευτεί και από τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, SNF RUN: 2020 FIRST RUN και πατινάζ στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα πάνω στο κανάλι. Απόψε, οι επισκέπτες μπορούν να σταθμεύσουν δωρεάν στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θα μεταφέρονται προς και από το ΚΠΙΣΝ με δωρεάν shuttle bus, σε συνεχή ροή.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα: Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την υποδοχή του 2020 Facebook Twitter

Παραμονή με την Ελένη Φουρέιρα στη Θεσσαλονίκη

Από τις 11:15 το βράδυ στην πλατεία Αριστοτέλους, το πάρτι θα ξεκινήσει και στη Θεσσαλονίκη με την Ελένη Φουρέιρα στο μικρόφωνο και παρουσιαστή τον Γιάννη Σερβετά. Στην σκηνή θα ανέβουν και οι Fortissimo με τον Γιώργο Κλούντζο, για ένα μοναδικό Drums performance! Στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα θα ακολουθήσει ένα εορταστικό disco-house DJ Set από τον Manolis MANSTA Stavroulakis και έκτακτη συμμετοχή του Λευτέρη Κορδιάου στα decks.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ