Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Τετάρτης σε σχολείο στην Πάτρα όταν άγνωστοι πέταξαν εντός σχολικού κτιρίου κροτίδα και καπνογόνο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μίας μαθήτριας.

 

Ειδικότερα, αναστάτωση προκλήθηκε στο 4ο Επαγγελματικό Λύκειο Πάτρας, στην οδό Αυστραλίας στην Αγυιά όταν, άγνωστος ή άγνωστοι έριξαν ένα καπνογόνο και μία κροτίδα μέσα σε σχολική αίθουσα από παράθυρο που ήταν ανοιχτό, και ενώ βρίσκονταν σε διάδρομο του σχολείου. 


Σύμφωνα με το thebest.gr από την έκρηξη προκλήθηκε εκκωφαντικός θόρυβος, ενώ έσπασε το τζάμι ενός φεγγίτη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μίας μαθήτριας η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες η μαθήτρια που αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα στην ακοή της θα πρέπει να παρακολουθηθεί και να ακολουθήσει θεραπεία.

 

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο. Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία κατά αγνώστων για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών.

 

«Μας λυπεί ιδιαίτερα το συγκεκριμένο περιστατικό το οποίο δε φαίνεται να συνδέεται με κάποιο πρόσφατο γεγονός, αποβολή ή κατάληψη» ο διευθυντής της Περιφερειακής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Γιαννόπουλος.

 

Με πληροφορίες από Thebest / ΑΠΕ-ΜΠΕ