Συνολικά εβδομήντα άτομα έκαναν αίτηση για τη θέση του Άη Βασίλη στο δήμο Θεσσαλονίκης για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων

 

Ειδικότερα, συνολικά εβδομήντα ήταν τα άτομα, άνδρες και γυναίκες, που συμπλήρωσαν τα βιογραφικά τους μέσω της διαδικτυακής καμπάνιας στην ιστοσελίδα του δήμου Θεσσαλονίκης για τη θέση του «Άη Βασίλη» της πόλης της Θεσσαλονίκης.

 

Ο κεντρικός δήμος, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, ξεκίνησε την αναζήτηση του Άη Βασίλη και η προθεσμία που έχουν οι ενδιαφερόμενοι για να συμπληρώσουν τη φόρμα αίτησης ολοκληρώνεται την Τρίτη. Ωστόσο, ήδη 70 πολίτες έχουν ανταποκριθεί στην αγγελία, με στόχο να πάρουν τη ...δουλειά του αγαπημένου αγίου και να προσφέρουν χαρά και χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους στις «Μαγεμένες Γιορτές».

 

Οι ενδιαφερόμενοι Θεσσαλονικείς, πέρα από το βιογραφικό που συμπλήρωσαν μέσω διαδικτύου, απέστειλαν και φωτογραφίες, ενώ πέρασαν ήδη από συνεντεύξεις ώστε οι υπεύθυνοι του κάστινγκ να δουν -μέσα από ερωτήσεις- κατά πόσο ανταποκρίνονται στον ρόλο που θα τους ανατεθεί κατά τη διάρκεια των γιορτών, κατά πόσο αγαπούν τα Χριστούγεννα και κατά πόσο πλησιάζουν τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει ένας Άγιος Βασίλης.

 

Στα αξιοσημείωτα είναι πως υποψηφιότητα για τη θέση του Άη Βασίλη έθεσαν και γυναίκες, ενώ οι ηλικίες των ενδιαφερομένων κυμαίνονται από 30 έως και 60 ετών.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ