Σέρρες: «Άνοιξα το στόμα του σκύλου να βγάλω το πόδι του παιδιού» - Συγκλονίζει η μητέρα του 9χρονου

Σέρρες: «Άνοιξα το στόμα του σκύλου να βγάλω το πόδι του παιδιού» - Συγκλονίζει η μητέρα του 9χρονου Facebook Twitter
Στο νοσοκομείο των Σερρών εξακολουθεί να νοσηλεύεται το 9χρονο αγόρι που δέχθηκε επίθεση από τρία σκυλιά -Συγκλονίζει η μητέρα: «Άνοιξα το στόμα του σκύλου να βγάλω το πόδι του παιδιού»
0

Στο νοσοκομείο των Σερρών εξακολουθεί να νοσηλεύεται το 9χρονο αγόρι που δέχθηκε επίθεση από τρία σκυλιά την Πέμπτη. 

Οι σκύλοι ράτσας Cane Corso επιτέθηκαν στο παιδί λίγο έξω από την πόλη των Σερρών. Σύμφωνα με την αστυνομία ο γιος του 49χρονου ιδιοκτήτη των σκύλων, άνοιξε την πόρτα του κτήματος τους, με αποτέλεσμα τα σκυλιά να βγουν έξω και να δαγκώσουν τον εννιάχρονο που επέστρεφε εκείνη την ώρα από το σχολείο.

Το παιδί νοσηλεύεται με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και στο αριστερό του πόδι. Τοπικά μέσα δημοσιοποίησαν φωτογραφίες του εννιάχρονου που δέχεται την φροντίδα των γιατρών ενώ σοκάρει η περιγραφή της μητέρας του 9χρονου: «Το παιδί μου τα είδε, φοβήθηκε γιατί είναι πολύ μεγαλόσωμα σκυλιά και κρύφτηκε στις καλαμιές. Και του λέει ο γιος του "μη φοβάσαι, έλα να γνωρίσεις τα σκυλιά μου". Και βγαίνει το παιδί μου και πάει να περπατήσει και του όρμηξανΑυτοί κάθονταν κι έβλεπαν και δεν μπορούσαν να τραβήξουν τα σκυλιά. Πήγα εγώ κι άνοιξα το στόμα του σκύλου για να βγάλω το πόδι του παιδιού μου», λέει χαρακτηριστικά.

«Το παιδί είναι πετσοκομμένο. Ούτε κεφάλι του έχουν αφήσει, ούτε πόδια, ούτε γάμπα, τίποτα δεν του έχουν αφήσει. Όχι γρατζουνιές, φαίνονται τα οστά».

Σέρρες: «Άνοιξα το στόμα του σκύλου να βγάλω το πόδι του παιδιού» - Συγκλονίζει η μητέρα του 9χρονου Facebook Twitter
Σέρρες: «Άνοιξα το στόμα του σκύλου να βγάλω το πόδι του παιδιού» - Συγκλονίζει η μητέρα του 9χρονου Facebook Twitter

Ο 24χρονος υποστήριξε ότι προσπάθησε να ηρεμήσει τα σκυλιά χωρίς αποτέλεσμα και ότι δάγκωσαν και τον ίδιο. Η μητέρα του 9χρονου, η οποία άκουσε τα γαβγίσματα και βγήκε έξω, είπε ότι η ίδια και το παιδί χρειάστηκε να καταφύγουν σε σπίτι για να προστατευτούν.

Τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και ο 24χρονος γιος του συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια. Τα σκυλιά είχαν βιβλιάριο υγείας, ενώ παραγγέλθηκε κτηνιατρική εξέταση για λύσσα. Σε βάρος του ιδιοκτήτη επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ