Απάτη χιλιάδων ευρώ στην Κρήτη: Πλησίαζαν επιχειρηματίες παριστάνοντας ελεγκτές του ΣΔΟΕ

Απάτη χιλιάδων ευρώ στην Κρήτη: Πλησίαζαν επιχειρηματίες παριστάνοντας ελεγκτές του ΣΔΟΕ Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
1

Η αστυνομία επιβεβαίωσε τουλάχιστον επτά περιπτώσεις όπου επιχειρηματίες από την ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου έπεσαν θύματα καλοστημένης απάτης από άτομα που παρίσταναν ελεγκτές του ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, πίσω από την απάτη κρύβονται τρία άτομα, ένας αλλοδαπός και ένα ζευγάρι Ελλήνων, οι οποίοι προσέγγιζαν επιχειρηματίες παριστάνοντας υπαλλήλους του ΣΔΟΕ και τους υπόσχονταν «ασυλία» από τους ελέγχους της Υπηρεσίας, με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά.

Πριν συλληφθούν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, είχαν καταφέρει να εξαπατήσουν τουλάχιστον επτά άτομα, αποσπώντας, σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 30.000 ευρώ.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται, καθώς εκτιμάται ότι οι «μαϊμού» υπάλληλοι, είχαν αναπτύξει πλούσια δράση, οπότε αναζητούνται και άλλα θύματά τους.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Να πέσεις θύμα της απάτης αν σε εκβιάζουν με τον καταλογισμό δίκαιων ή άδικων κυρώσεων μπορώ να το καταλάβω.Να πληρώσεις όμως για να εξασφαλίσεις "ασυλία", κάπου σου αξίζει να την πατήσεις κατά τη γνώμη μου.