Απεργία την Πρωτομαγιά

Τραγικό δυστύχημα στην Κρήτη: Μια γυναίκα νεκρή - Σε κρίσιμη κατάσταση μητέρα με τα παιδιά της

Τραγικό δυστύχημα στην Κρήτη: Μια γυναίκα νεκρή - Σε κρίσιμη κατάσταση μητέρα με τα παιδιά της Facebook Twitter
0

Μια ηλικιωμένη γυναίκα σκοτώθηκε και μια μητέρα με τα δυο παιδιά της τραυματίστηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον ΒΟΑΚ της Κρήτης.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το τροχαίο έγινε περίπου στις 10.30 το πρωί όταν στο ύψος της Σκαλέτα Ρεθύμνου δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν - υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες – πλαγιομετωπικά.

Στο ένα όχημα επέβαινε μια 80χρονη, η οποία ανασύρθηκε νεκρή από τους πυροσβέστες. Στο δεύτερο όχημα επέβαινε μια μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της που τραυματίστηκαν σοβαρά και η κατάσταση της υγείας τους είναι κρίσιμη.

Το όχημα που οδηγούσε στην εθνική οδό, με κατεύθυνση προς το Ρέθυμνο η μητέρα, έχοντας μέσα τα δύο μικρά της παιδιά, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το όχημα που επέβαινε η ηλικιωμένη και κινούταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Η μητέρα βρίσκεται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά μετά από απόφαση των γιατρών του Ρεθύμνου μεταφέρονται εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ.

«Στο ΠΑΓΝΗ μεταφέρονται τα δύο παιδιά. Εμείς είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα και έχουν ενημερωθεί άπαντες», επισήμανε ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Φανουργιάκης.

Με πληροφορίες από cretalive και cretapost

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ