ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ρουβίκωνας: Συνελήφθη τελικά το ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης

Ρουβίκωνας: Συνελήφθη τελικά το ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης Facebook Twitter
2

Σε σύλληψη φαίνεται πως εξελίχθηκε η προσαγωγή του ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα Γιώργου Καλαϊτζίδη, σύμφωνα με νεότέρες πληροφορίες.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, για ηθική αυτουργία σε φθορά ξένης ιδιοκτησίας, στην χθεσινή επίθεση της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» στα γραφεία του ΣΕΒ στο Σύνταγμα, συνελήφθη σήμερα 40χρονος από τη διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Σε βάρος του συλληφθέντα, που είναι μέλος του «Ρουβίκωνα» και είχε ανεβάσει σχετικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο, σχηματίζεται δικογραφία για τα αδικήματα της ηθικής αυτουργίας σε φθορά ξένης ιδιοκτησίας και της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων .Ο Καλαϊτζίδης προσήχθη αρχικά στη ΓΑΔΑ μετά από αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μέσω των οποίων έκανε λόγο για περαιτέρω κλιμάκωση της δράσης του «Ρουβίκωνα» σε τουριστικές περιοχές.

Σημειώνεται, ότι λίγο μετά την χθεσινή επίθεση στον ΣΕΒ, η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές, εκ των οποίων οι δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Ελλάδα
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια