Πανικός στου Γουδή: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή και τυλιγμένη με κουβέρτα στο πεζοδρόμιο

Πανικός στου Γουδή: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή και τυλιγμένη με κουβέρτα στο πεζοδρόμιο Facebook Twitter
1

Ένα μακάβριο θέαμα αντίκρισαν οι αξιωματικοί της αστυνομίας στου Γουδή, όπου το απόγευμα εντοπίστηκε το πτώμα μιας γυναίκας, τυλιγμένο μέσα σε μία κουβέρτα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η νεκρή γυναίκα βρέθηκε δεμένη και τυλιγμένη μέσα στην κουβέρτα στην οδό Σινώπης. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που έχουν αποκλείσει τη γύρω περιοχή και διεξάγουν έρευνες.

Η κουβέρτα ήταν δεμένη με σκοινιά και ένας περαστικός ήταν αυτός που διαπίστωσε πρώτος τι είχε συμβεί και κάλεσε την αστυνομία. Αξιωματικοί της Σήμανσης έχουν επίσης σπεύσει στο σημείο και ψάχνουν για δαχτυλικά αποτυπώματα. Πηγές του τμήματος ανθρωποκτονιών που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός Open Beyond μεταφέρουν πως δεν υπάρχουν ίχνη από τραύματα στη σορό. 

Περισσότερα για την υπόθεση θα αποκαλύψει η ιατροδικαστική έρευνα. Στην γειτονιά επικρατεί αναστάτωση ενώ μένει θα διασταυρωθεί αν και η γυναίκα ήταν περίοικος ή αν άγνωστοι πέταξαν από άλλη περιοχή το πτώμα της γυναίκας στο πεζοδρόμιο της οδού Σινώπης. 

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια