Αirbnb: Γυναίκα στην Κρήτη νοικιάζει κρεβάτια στον κήπο της - Για ύπνο κάτω από τα αστέρια

Αirbnb: Γυναίκα στην Κρήτη νοικιάζει κρεβάτια στον κήπο της - Για ύπνο κάτω από τα αστέρια Facebook Twitter
0

Μια πρωτότυπη επιχειρηματική ιδέα είχε μία ιδιοκτήτρια καταλύματος στην Κρήτη η οποία νοικιάζει μέσω της πλατφόρμας AirBnb «κρεβάτια κάτω από τον έναστρο ουρανό».


Η Gabriella, δασκάλα γιόγκα και καλλιτέχνης, δημιούργησε στον κήπο της έναν «ανοιχτό» ξενώνα όπου μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τρία άτομα όπως αναφέρει στην σελίδα της στην δημοφιλή πλατφόρμα. Την ιδέα της ονόμασε «ξενοδοχείο της Φύσης» και την εμπνεύστηκε όπως είπε όταν η ίδια κοιμήθηκε σε μία σκηνή «απολαμβάνοντας τα οφέλη της φύσης».

Αirbnb: Γυναίκα στην Κρήτη νοικιάζει κρεβάτια στον κήπο της - Για ύπνο κάτω από τα αστέρια Facebook Twitter


Μπορεί τα δωμάτια να μην έχουν τοίχους ή κλιματισμό αλλά διαθέτουν όπως λέει υπέροχη θέα, wifi και πρωινό. Όσο για τις απαραίτητες ανέσεις, υπάρχουν στο κοινόχρηστο κτίριο όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους επισκέπτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιδέα της Gabriella έχει απήχηση, κρίνοντας από τις περισσότερες από 600 θετικές κριτικές που υπάρχουν στη σελίδα της. 

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM