Τραγωδία με δύο νεκρούς στη Βέροια - Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο

Τραγωδία με δύο νεκρούς στη Βέροια - Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο Facebook Twitter
0

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στη Βέροια όπου δύο άνθρωποι μετά από σύγκρουση ΙΧ με τρένο ανασύρθηκαν νεκροί από την Πυροσβεστική.

Το τροχαίο σημειώθηκε σε αφύλακτη διάβαση στη μία και μισή το μεσημέρι στην αγροτική περιοχή Τριλόφου, σύμφωνα με το verianet.gr. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε 54χρονος κάτοικος με συνεπιβάτη την ηλικιωμένη 74χρονη πεθερά του επιχείρησε να περάσει αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση και παρασύρθηκε από τρένο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το αυτοκίνητο παρασύρθηκε περισσότερο από 300 μέτρα και από τα συντρίμμια του ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αυτοκινήτου.

Τραγωδία με δύο νεκρούς στη Βέροια - Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο Facebook Twitter

Κάτοικοι και κτηματίες της περιοχής εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την αδιαφορία των αρμοδίων καθώς όπως λένε είχαν ζητήσει κατ' επανάληψη να γίνει η κοπή των χόρτων και ο καθαρισμός αριστερά και δεξιά της σιδηροδρομικής γραμμής καθώς η διάβαση είναι αφύλακτη και επίσης δεν υπάρχει καθόλου ορατότητα. Μάλιστα αναφέρουν ότι στο παρελθόν συνέβησαν και άλλα ατυχήματα όχι όμως με τέτοια τραγική κατάληξη ενώ και άλλες διαβάσεις που βρίσκονται στην περιοχή παρουσιάζουν προβληματική λειτουργία.

Στην περιοχή βρίσκεται κλιμάκιο του ΕΚΑΒ και αστυνομία. Το αυτοκίνητο δεν έχει απομακρυνθεί ακόμη από τις γραμμές. Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός επιβατών της επιβατικής αμαξοστοιχίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ