Κτηνωδία στην Κρήτη - «Σούβλισαν» γατάκι τη Μεγάλη Παρασκευή

Κτηνωδία στην Κρήτη - «Σούβλισαν» γατάκι τη Μεγάλη Παρασκευή Facebook Twitter
Eurokinissi
5

Μια απίστευτη κτηνωδία έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Πατρίς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, άγνωστοι στην Κρήτη «σούβλισαν» γατάκι τη Μεγάλη Παρασκευή. 

Όπως μετέδωσε η εφημερίδα, ένας νεαρός Ηρακλειώτης, σόκαρε τους πάντες όταν μπήκε σε κτηνιατρείο κρατώντας ένα μικρό γατάκι, που είχε στην κοιλιά του περασμένο ένα ξύλο από σουβλάκι. 

Ο νεαρός είχε βρει το γατάκι στον δρόμο και έτρεξε στον κτηνίατρο για να το σώσει. Ο κτηνίατρος Γιώργος Πιπεράκης περιποιήθηκε άμεσα το ζώο, του αφαίρεσε το ξύλο και του έδωσε αντιβίωση.

Κτηνωδία στην Κρήτη - «Σούβλισαν» γατάκι τη Μεγάλη Παρασκευή Facebook Twitter
To ζευγάρι που υιοθέτησε το άτυχο γατάκι

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ήταν ένα αποκρουστικό θέαμα. Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι υπάρχει άνθρωπος που έκανε κάτι τέτοιο σε ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα και όμως υπάρχει», δήλωσε στην εφημερίδα Πατρίς ο κτηνίατρος.

Ένα ζευγάρι που βρέθηκε στο κτηνιατρείο εκείνη την ώρα για την γέννα του σκυλιού τους αποφάσισε να υιοθετήσει το γατάκι. 

«Είχαμε την αγωνία να πάει καλά η γέννα του σκύλου μας και αυτό που ζήσαμε στο κτηνιατρείο δεν μπορούμε να το βγάλουμε από το μυαλό μας», δήλωσαν στην εφημερίδα ο Παναγιώτης Κατσιμπίρης και η σύζυγός του Αθηνά.

Κτηνωδία στην Κρήτη - «Σούβλισαν» γατάκι τη Μεγάλη Παρασκευή Facebook Twitter
Ο κτηνίατρος Γιώργος Πιπεράκης

«Μπαίνει μέσα ένα παλικάρι με ένα σουβλισμένο γατάκι. Το ξύλο από το σουβλάκι το είχαν περάσει από τη μια πλευρά της κοιλιάς μέχρι την άλλη. Κάποιοι το πέταξαν στο δρόμο να πεθάνει. Ήταν μια χουφτίτσα. Τι τους έκανε για να κάνουν κάτι τόσο φρικιαστικό; Ανατριχιάζουμε και μόνο με τη σκέψη αυτού που είδαμε, σοκαριστήκαμε πολύ άσχημα».

Έτσι το ζευγάρι, που είναι γονείς πέντε παιδιών, πήρε το γατάκι σπίτι του μαζί με τα δώδεκα νεογέννητα κουτάβια του σκυλιού τους.

«Η αντιβίωση λειτούργησε πολύ καλά. Το γατάκι μας ήδη νοιώθει καλά, τρώει, τρέχει, παίζει με τα παιδιά μας. Ο καθένας μας το ίδιο θε έκανε, θα το έπαιρνε σπίτι του. Είναι ένα άκακο πλάσμα που κακοποιήθηκε βάναυσα από ανθρώπους που δεν πρέπει να λέγονται άνθρωπο», δήλωσε ο Παναγιώτης Κατσιμπίρης στην εφημερίδα Πατρίς. 

Με πληροφορίες από Πατρίς

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
παντως ισως ηταν τυχερο το γατακι αυτο,γιατι αυτη του η απιστευτη εμπειρια το εφερε σε μια υπεροχη οικογενεια με 5 παιδια και 12 κουταβια που το υιοθετησε χωρις δευτερη σκεψη και με πολλη αγαπη.ευτυχως που υπαρχουν και τετοιοι ανθρωποι.
Ας μην κάνουμε τέτοιες ρατσιστικές δηλώσεις. Θα μπορούσα κι εγώ να πω πως στην Κρήτη ζουν επίσης πολλοί Ρομά και Αλβανοί. Να κάνουμε εικασίες αν ήταν αυτής της εθνικότητας αυτοί που έκαναν αυτό το έγκλημα; Αυτό κατά έναν περίεργο λόγο θα θεωρούνταν μόνο ρατσιστικό;
θα μπορουσες να πεις οτι θες. Αλλα 9 στα 10 ρεπορταζ για κακοποιηση γατιων και σκυλιων (καμμενα ζωντανα, πεταμενα απο γκρεμους, δεμενα σε αυτοκινιτα, στοχοι σκοποβολης, πεταμενα σε υγρο τσιμεντο, πεταμενα σε υγρη μπογια, πεταμενα σε ασβεστη) ειναι απο την Κρητη. Και για αυτο, δε μπορεις να πεις τιποτα.