Μία νεκρή και ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο στην Κρήτη

Μία νεκρή και ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο στην Κρήτη Facebook Twitter
0

Μία νεκρή και ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Ηράκλειο της Κρήτης.


Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti το δυστύχημα σημειώθηκε στο 3ο χιλιόμετρο Ηρακλείου – Μοιρών στις 5:20 το πρωί του Σαββάτου, όταν ο 20χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που επέβαινε η 22χρονη, έχασε τον έλεγχο και μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας προσέκρουσε σε στηθαίο.


Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο για την 22χρονη ήταν ήδη αργά. Ο 20χρονος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος σε εφημερεύον νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Για το δυστύχημα κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της «Χωρίς τις αισθήσεις της απεγκλωβίστηκε μία γυναίκα καθώς και ένας τραυματισμένος άνδρας από Ε.Ι.Χ. όχημα, συνεπεία εκτροπής του, στο Ηράκλειο Κρήτης. Επιχείρησαν 4 πυροσβέστες με 1 όχημα».

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος.

Με πληροφορίες από Neakriti

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM