Μπαράζ διαρρήξεων από 19χρονο σε ΚΑΠΗ - Έκλεψε ακόμα και απινιδωτή

Μπαράζ διαρρήξεων από 19χρονο σε ΚΑΠΗ - Έκλεψε ακόμα και απινιδωτή Facebook Twitter
Eurokinissi/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
0

Μπαράζ διαρρήξεων πραγματοποίησε 19χρονος σε ΚΑΠΗ της Θεσσαλονίκης αφαιρώντας ακόμη και έναν απινιδωτή από τον εξοπλισμό της δομής. 

Ο 19χρονος διέρρηξε τέσσερις φορές μέσα σε περίπου ενάμιση μήνα το οίκημα όπου στεγάζεται ένα από τα ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων Μενεμένης. 

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δεκαεννιάχρονου, ο οποίος, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα Φεβρουαρίου έως και τα μέσα Μαρτίου του 2019, διέρρηξε τέσσερις φορές το οίκημα κι εκτός από τον απινιδωτή αφαίρεσε χρηματικό ποσό κι ηλεκτρονικές συσκευές.

Στο μεταξύ, επ' αυτοφώρω συνελήφθησαν άλλα πέντε άτομα για κλοπές το τελευταίο εικοσιτετράωρο, στο πλαίσιο εντατικών αστυνομικών δράσεων, που περιλάμβαναν και πεζές περιπολίες.

Τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, περιπολούντες αστυνομικοί συνέλαβαν επ' αυτοφώρω τρεις άνδρες, ηλικίας 29, 32 και 27 ετών, οι οποίοι αφού διέρρηξαν εμπορικό κατάστημα, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία ζευγάρια πλαστικά γάντια εργασίας κι ένας φορητός ασύρματος.

Το μεσημέρι αστυνομικοί συνέλαβαν 27χρονο αλλοδαπό, ο οποίος αναρριχώμενος από φωταγωγό εισήλθε παράνομα σε διαμέρισμα της περιοχής, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσε κοσμήματα.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε σε κενό, με συνέπεια να τραυματιστεί στα κάτω άκρα.

Ο δράστης απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Περιπολούντες αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν χθες το μεσημέρι τριανταεξάχρονο αλλοδαπό, ο οποίος εκμεταλλευόμενος συνθήκες συνωστισμού σε αστικό λεωφορείο, αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο επιβάτη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM