Απεργία την Πρωτομαγιά

Ηλεία: Ηλικιωμένος τηλεφώνησε στο γραφείο τελετών πριν απαγχονιστεί - Σοκάρουν οι διάλογοι

Ηλεία: Ηλικιωμένος τηλεφώνησε στο γραφείο τελετών πριν απαγχονιστεί - Σοκάρουν οι διάλογοι Facebook Twitter
1

Ένας 80χρονος στην Ανδρίτσαινα αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του,  ωστόσο λίγο πριν το τέλος κάλεσε σε γραφείο τελετών για να πάει να τον πάρει.

Ο ηλικιωμένος άνδρας από το χωριό Δαφνούλα εκτιμάται πως ήταν σε απόγνωση μετά την απώλεια της συζύγου του κάτι που τον οδήγησε στην αυτοκτονία μία ημέρα πριν την τέλεση του εξάμηνου μνημόσυνου της.

Ο ένας εκ των ιδιοκτητών του γραφείου τελετών στην Κρέστενα, περιέγραψε στο ilialive.gr τα όσα ειπώθηκαν στην τηλεφωνική επικοινωνία, λίγο πριν την αυτοκτονία του  80χρονου.


Σύμφωνα με την μαρτυρία του, ο ηλικιωμένος τον κάλεσε  ζητώντας του να δώσει στην κόρη του το σημείωμα που θα έβρισκε «σε ένα παντελόνι». Όταν ο ιδιοκτήτης του γραφείου αναρωτήθηκε γιατί δεν δίνει εκείνος το σημείωμα, ο 80χρονος  δήλωσε την πρόσθεση του να αυτοκτονήσει.

«Μου λέει «όχι, εγώ θα αυτοκτονήσω». «Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά που σκέφτεσαι να κάνεις, σε παρακαλώ μην το κάνεις» του είπα προσπαθώντας να τον μεταπείσω. «Αυτό που σου λέω και να έρθεις να με πάρεις για να μην βρωμίσω» απάντησε ο 80χρονος «.. και να μην πάρεις κανέναν να ενοχλήσεις» είπε και έκλεισε το τηλέφωνο» συνέχισε ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών.

Μετά τη σύντομη συνομιλία με τον ηλικιωμένο, ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών προσπάθησε να έρθει ξανά σε επαφή μαζί του προκειμένου να τον μεταπείσει αλλά ο ηλικιωμένος δεν απάντησε. Αμέσως μετά, κάλεσε την Αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο εντοπίζοντας τον ηλικιωμένο άνδρα απαγχονισμένο στο μπαλκόνι του σπιτιού του.


«Είχε κανονίσει τα πάντα, τα χρήματα για την κηδεία του, ακόμα και το καλοριφέρ στο σπίτι είχε ανάψει για να μην κρυώνουμε όταν πάμε εκεί να τον πάρουμε, είχε υπολογίσει...» είπε ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών.

Ο 80χρονος την Κυριακή θα είχε τα εξάμηνα της συζύγου του την Κυριακή και φαίνεται πως είχε προσχεδιάσει την αυτοκτονία του. Το ζευγάρι είχε χάσει το γιο του πριν από 20 χρόνια και αυτό είχε σημαδέψει την οικογένεια.

Με πληροφορίες από ilialive

Ελλάδα
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια