Η Δέσποινα Μοιραράκη απαντά για την πτώχευση: «Ματαιώθηκε ο πλειστηριασμός»

Η Δέσποινα Μοιραράκη απαντά για την πτώχευση: «Ματαιώθηκε ο πλειστηριασμός» Facebook Twitter
0

Η Δέσποινα Μοιραράκη απάντησε στα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία έχει μπει σε διαδικασία πτώχευσης με την επιχείρησής της, τονίζοντας πως «ματαιώθηκε ο πλειστηριασμός και δεν υπάρχει πτώχευση».

«Ως επιχειρηματίας έχω ένα θέμα με μία τράπεζα. Καταθέσαμε μια αίτηση πτώχευσης, ο πλειστηριασμός δεν έγινε ποτέ. Είχε προσδιοριστεί για τις 12 Φεβρουαρίου και ματαιώθηκε. Με την τράπεζα έχουμε έρθει σε πλήρη συμφωνία και πρέπει να σας πω μεγαλοφώνως ότι δεν υπάρχει καμία και δεν πρόκειται να βγει καμία πτωχευτική απόφαση για την επιχείρησή μου. Η δημοσιογράφος που το έγραψε όφειλε να με πάρει ένα τηλέφωνο να της δώσω όλα τα στοιχεία και μετά να γράψει αυτό το κακόβουλο άρθρο και να μη σκυλεύεται ο αγώνας μιας επιχειρηματία που έχει αρχίσει από το μηδέν μέχρι σήμερα», ανέφερε η γνωστή επιχειρηματίας, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Happy Day του Alpha.

Όπως τόνισε η Δέσποινα Μοιραράκη, «αυτός ήταν ένας επιχειρηματικός ελιγμός προκειμένου να έρθουμε σε συνεννόηση με την τράπεζα. Επετεύχθη, μάλιστα βγήκε και η απόφαση την προηγούμενη εβδομάδα, όλα ρέουν κανονικά, ματαιώνεται η πτώχευση. Ματαιώθηκε ο πλειστηριασμός, ματαιώθηκε».

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ