Απεργία την Πρωτομαγιά

Ξυλοδαρμός 43χρονου για οπαδικές διαφορές στο Αγρίνιο

Ξυλοδαρμός 43χρονου για οπαδικές διαφορές στο Αγρίνιο Facebook Twitter
0

Στον ξυλοδαρμό ένος 43χρονου άνδρα πιθανά για οπαδικές διαφορές προχώρησαν την Παρασκευή το βράδυ άγνωστοι στο Αγρίνιο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμού του.

Ειδικότερα, στο Νοσοκομείο Αγρινίου νοσηλεύεται με τραύματα 43χρονος , θύμα ξυλοδαρμού που συνέβη στις 10 το βράδυ της Πέμπτη. Ως δράστες αναζητούνται τρεις νεαροί άνδρες, δυο 19χρονοι των οποίων τα στοιχεία έχουν ταυτοποιηθεί και ένας άγνωστος.

Οι δράστες φέρεται να γρονθοκόπησαν τον 43χρονο, τον χτύπησαν και με αντικείμενα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και ευτυχώς δεν είναι σε κίνδυνο η υγεία του. Μαζί με τον 43χρονο ήταν και ένας 52χρονος ο οποίος πρόλαβε και διέφυγε.

Η τοπική αστυνομία ήδη έχει σχηματίσει δικογραφία σε βάρος 3 ατόμων, εκ των των οποίων οι δύο έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται το τρίτο. Οι δράστες της επίθεσης αντιμετωπίζουν κατηγορίες για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, εξύβριση και απειλή.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και εξετάζει τις μαρτυρίες ακόμη εστιάζοντας και στο ενδεχόμενο το επεισόδιο να σχετίζεται με οπαδικές διαφορές.

Με πληροφορίες από agrinionews / agriniosite

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ