Προφυλακιστέα η μητέρα του βρέφους που απανθρακώθηκε στη Βάρκιζα

Προφυλακιστέα η μητέρα του βρέφους που απανθρακώθηκε στη Βάρκιζα Facebook Twitter
0

Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά την απολογία της στην ανακρίτρια, η 30χρονη μητέρα του 18 μηνών βρέφους που απανθρακώθηκε στη Βάρκιζα.

Η 30χρονη πήρε ήδη τον δρόμο για τη φυλακή, μετά την απολογία της, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Η μητέρα του 18 μηνών βρέφους απολογήθηκε για την κακουργηματική κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης ανηλίκου και του εμπρησμού από αμέλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορουμένη φέρεται να ισχυρίστηκε  πως δεν ήξερε ότι το μωρό βρέθηκε μόνο του, καθώς πίστευε ότι θα το πρόσεχε ο σύντροφός της.

Παράλληλα φέρεται να είπε πως ο θάνατος οφείλεται σε ατύχημα. 

Η 30χρονη φέρεται να περιέγραψε τα παιδικά της χρόνια, υποστηρίζοντας ότι από τα 11 της υφίστατο κακοποίηση σχεδόν σε καθημερινή βάση από τον σύντροφο της θετής της μητέρας, η οποία αντί να προστατεύσει την υιοθετημένη κόρη της, την απειλούσε ότι θα διώξει από το σπίτι.

Ακόμα, φέρεται να δήλωσε πως στα 15 της σταμάτησε το σχολείο, ενώ όταν ένα χρόνο πριν από την ενηλικίωση της πέθανε η θετή της μητέρα μπήκε σε ίδρυμα μέχρι τα 18 της χρόνια.

Έμαθε πως ήταν υιοθετημένη μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Ο συνήγορος της 30χρονης, Σπύρος Δημητρίου, ανέφερε πως ήδη έχει ζητήσει από την ανάκριση τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για την εντολέα του.

Παρότι τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γνωστοποιηθεί, είναι πιθανόν να οφείλονται σε θερμαντικό σώμα που είχε αφήσει αναμμένο η μητέρα καθώς έλειπε από το σπίτι. 

Η τραγωδία συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η Πυροσβεστική έφτασε στην οδό Έριδος μετά από κλήση για πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας.

Μπαίνοντας μέσα στο φλεγόμενο διαμέρισμα οι πυροσβέστες βρήκαν απανθρακωμένο πάνω σε ένα κρεβάτι ένα κοριτσάκι μόλις 13 μηνών που ήταν μόνο στο σπίτι.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM