Όλη τη νύχτα θα συνεχιστούν οι έρευνες για τους αγνοούμενους στην Κρήτη

Όλη τη νύχτα θα συνεχιστούν οι έρευνες για τους αγνοούμενους στην Κρήτη Facebook Twitter
Φωτογραφία: Cretapost
0

Άκαρπες έχουν αποδειχθεί για την ώρα οι έρευνες για τους 4 αγνοούμενους που παρασύρθηκαν από χείμαρρο ενώ επέβαιναν στο αυτοκίνητο τους τους στον Γεροπόταμο του Δήμου Φαιστού, στη νότια Κρήτη. 

Οι έρευνες θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια της νύχτας. 

Νωρίτερα, επιβεβαιώθηκε ότι εντοπίστηκε ένα εξάρτημα από το αγνοούμενο αυτοκίνητο. Το εξάρτημα βρέθηκε να επιπλέει στην παραλία του Αφραθιά και παραδόθηκε στις Αρχές από το «Διαsosτε τη Μεσαρά».

Όλη τη νύχτα θα συνεχιστούν οι έρευνες για τους αγνοούμενους στην Κρήτη Facebook Twitter
Φωτογραφία: Δια-sos-τε τη Μεσάρα

Σύμφωνα με το διοικητή της Πυροσβεστικής Κρήτης Νίκο Λαγουδάκη, η δύναμη της Πυροσβεστικής αυξήθηκε σε 50 άτομα ενώ έχει επιστρατευτεί κι ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, μια βάρκα και ένα drone της 3ης ΕΜΑΚ.

 

To χρονικό 

 

Τα τέσσερα άτομα αγνοούνται από τα ξημερώματα, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στην περιοχή του Γεροπόταμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένα ζευγάρι και οι γονείς της γυναίκας.

«Από τη 1:00 τα ξημερώματα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων που αγνοούνται. Στην επιχείρηση συμμετέχουν όλες οι αρμόδιες Αρχές, ενώ οι προσπάθειές μας γίνονται, κάτω από αντίξοες συνθήκες, σε μια ακτίνα 16 χιλιομέτρων», τονίζει στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής στην Κρήτη, Νίκος Λαγουδάκης.

«Η περιοχή είναι δύσβατη, ενώ τα νερά είναι ορμητικά και υπάρχει πολλή λάσπη. Επίσης, στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν πολλές καλαμιές. Όπως προανέφερα οι έρευνές μας γίνονται αυτή την ώρα σε μια μεγάλη ακτίνα 16 χιλιομέτρων», συμπλήρωσε.

 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM