Απεργία την Πρωτομαγιά

«Ο πατέρας της ήταν ζηλιάρης»: Η μητέρα της Αγγελικής μιλά για τον παιδοκτόνο από την Κέρκυρα

«Ο πατέρας της ήταν ζηλιάρης»: Η μητέρα της Αγγελικής μιλά για τον παιδοκτόνο από την Κέρκυρα Facebook Twitter
0

Αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα του παιδοκτόνου από την Κέρκυρα έκανε η μητέρα της Αγγελικής Πέτρου, που δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα την πρωτοχρονιά

«Ήταν ζηλιάρης μέσα στην οικογένεια (...) αλλά δεν το έδειχνε προς τα έξω», δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα του θύματος που ήρθε στην Ελλάδα για την κηδεία της κόρης της.

Ο δράστης παραδέχθηκε στην αστυνομία ότι ήταν οργισμένος και χτύπησε θανάσιμα την 28χρονη κόρη του με ένα μεταλλικό αντικείμενο. Τώρα δηλώνει «μετανιωμένος». 

Η Αγγελική μεγάλωσε με την μητέρα και τη γιαγιά της και ήρθε στην Ελλάδα όταν έγινε 16 χρονών, για μια καλύτερη ζωή. «Είχαν σχέση με τον πατέρα της, μιλούσαν», εξήγησε σήμερα η μητέρα. 

Η κα Τζερμιγιέ αποκαλύπτει πως η επικοινωνία τους ήταν πλέον αραιή αλλά καταλάβαινε πως υπήρχε κάποιο πρόβλημα: «Σπάνια μιλούσαμε μαζί στο τηλέφωνο ή στο Facebook. Κάτι μου κρατούσε (σ.σ κρυφό) και το καταλάβαινα. Δεν μου έλεγε την αλήθεια». 

Επειδή η γυναίκα από την Αλβανία δεν μιλά ελληνικά, την μετάφραση των λεγομένων της έκανε ο ανιψιός της, Αρτέμης. 

«Έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό. Δεν το περίμενε κανείς. Η μητέρα της θέλει να την πάρει, έστω και νεκρή, για να τη θάψει με τιμή, όπως θέλει εκείνη», μετέφερε ο συγγενής του θύματος. 

Το ξέσπασμα του συντρόφου: «Δεν προλάβαμε να παντρευτούμε»

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο σύντροφός της άτυχης γυναίκας αποκάλυψε πως μόλις μία εβδομάδα νωρίτερα της είχε κάνει πρόταση γάμου. 

«Ήμουν σαν άντρας της. Της είχα πει να παντρευτούμε μία εβδομάδα πριν το έγκλημα. Δυστυχώς δεν προλάβαμε», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και στις απειλές που είχε δεχθεί κατά καιρούς η Αγγελική, αλλά και στην σωματική βία που της ασκούσαν ο πατέρας της και ο θείος της για να χωρίσει.

«Μια φορά την είχε χτυπήσει και ο θείος της, μέσα στο σπίτι του πατέρα της. Με απειλούσαν και εμένα για να χωρίσουμε, αλλά η αγάπη μας ήταν βαθιά. Αυτό το κορίτσι είχε τραβήξει τεράστια τυραννία». 

 
Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ