Απεργία την Πρωτομαγιά

Ριχάρδος Μ.: Εξάγω νόμιμα χρυσό στην Τουρκία και ωφέλησα το ελληνικό κράτος

Ριχάρδος Μ.: Εξάγω νόμιμα χρυσό στην Τουρκία και ωφέλησα το ελληνικό κράτος Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Κατηγορηματικός ως προς τη νομιμότητα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του εμφανίστηκε ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος Μ., λίγες μέρες μετά την έξοδο του από τις φυλακές Ναυπλίου. 

«Πέντε χρόνια εξάγω χρυσό στην Τουρκία, και έχει επωφεληθεί το κράτος. Στέλνω χρυσό και έρχονται λεφτά στην Ελλάδα. Έκανα πολύ καλό στο ελληνικό κράτος. Πέντε χρόνια που εξάγω οι Τούρκοι την πατήσανε, όχι η Ελλάδα. Δεν χρωστάω ούτε 1 ευρώ στο ελληνικό κράτος» δήλωσε στον ΣΚΑΙ. 

Για τον χρυσό που φέρεται να βρέθηκε κάτω από σκάλα σε ειδική κρύπτη ότι: «Όλοι οι επιχειρηματίες έχουν και κάποιες κρύπτες. Για λόγους ασφαλείας. Όμως η συναλλαγή απόκτησης του χρυσού ήταν νόμιμη. Ποτέ δεν έγινε συναλλαγή στα καταστήματα του μου χωρίς να είναι νόμιμη». 

Όσον αφορά το χυτήριο που εντοπίστηκε στο κατάστημα της οδού Πατησίων ο ενεχυροδανειστής απάντησε πως έχει άδεια για αυτό από το κράτος. 

Για το θέμα του λεωφορείου που φέρεται να μετέφερε χρυσό στην Τουρκία ανέφερε πως έμαθε για την ύπαρξη του στο αστυνομικό τμήμα και πως ο χρυσός που βρέθηκε εκεί προέρχονταν από ενεχυροδανειστήριο άλλης ιδιοκτησίας. 

Δε θέλησε να απαντήσει σε ερώτηση για την αναφορά του ονόματος του από τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή. 

Ο ενεχυροδανειστής τόνισε πως τα κοσμήματα που υπάρχουν ως ενέχυρο στα καταστήματα του είναι άθικτα από την αστυνομία και πως υπάρχουν παραστατικά αγοράς τους για όλα τα αντικείμενα καθώς όλες οι συναλλαγές ήταν νόμιμες. 

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ