Φάληρο: Πέθανε το 6χρονο παιδί που βρέθηκε με το λουρί του σκύλου μπλεγμένο στο λαιμό

Φάληρο: Πέθανε το 6χρονο παιδί που βρέθηκε με το λουρί του σκύλου μπλεγμένο στο λαιμό Facebook Twitter
0

Τραγική ήταν η κατάληξη για το 6χρονο παιδί που χθες βρέθηκε σε κατάσταση ασφυξίας με το λουρί του σκύλου της οικογενείας τυλιγμένο στο λαιμό του. Tο παιδί πέθανε πριν από λίγο στο νοσοκομείο.

Η οικογένεια ζει στο Φάληρο. Η μητέρα του παιδιού, η οποία ειδοποίησε το ΕΚΑΒ δήλωσε ότι ήταν στην κουζίνα και δεν αντελήφθη τι συνέβη και όταν πήγε στο δωμάτιο βρήκε το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι νοσηλευτές έκαναν τεχνητή αναπνοή στο αγοράκι και στην συνέχεια το μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τις ακριβείς αιτίες του θανάτου. 

Από την αστυνομία διενεργείται προανάκριση για να διευκρινισθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Το χρονικό της τραγωδίας

 

Το παιδί νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού καθώς βρέθηκε σε κατάσταση ασφυξίας με το λουρί του σκύλου της οικογενείας τυλιγμένο στο λαιμό του, χθες το μεσημέρι στο σπίτι του στο Φάληρο.

Η μητέρα η οποία ειδοποίησε την αστυνομία και ασθενοφόρο δήλωσε ότι ήταν στην κουζίνα και δεν αντελήφθη τι συνέβη και όταν πήγε στο δωμάτιο βρήκε το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το πρώτο τηλεφώνημα που έγινε στην Άμεση Δράση, έκανε λόγο για «αυτοκτονία».

Όταν έφτασαν στο διαμέρισμα της οικογένειας οι αστυνομικοί, βρήκαν τη μητέρα του παιδιού να οδύρεται. Το αγοράκι βρισκόταν πεσμένο στο πάτωμα. Γύρω από τον λαιμό του είχε τυλιχτεί το λουρί του σκύλου, το οποίο φαίνεται ότι του έφραξε πλήρως την αναπνευστική οδό, με αποτέλεσμα το παιδί να σταματήσει να ανασαίνει.

Η μητέρα του φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι, όταν συνέβη το κακό, εκείνη βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού, όμως δεν κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το αγοράκι έχει μια αδερφή 13 ετών, η οποία, την ώρα του περιστατικού, βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο. Ο πατέρας βρισκόταν στη δουλειά.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, αμέσως μόλις βρέθηκαν στο σπίτι του παιδιού, ενημέρωσαν την Εισαγγελία, ωστόσο ο εισαγγελέας διέταξε να μην συλληφθούν οι γονείς του 6χρονου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM