Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί τις μικρές επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στη «Black Friday»

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί τις μικρές επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στη «Black Friday» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

«Να μην αφήσουμε το πεδίο της "Black Friday" ελεύθερο μόνο για τις μεγάλες αλυσίδες, αλλά να ακολουθήσουν και οι μικρότερες επιχειρήσεις», λέει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης. 

Την εκτίμηση ότι και οι μικρότερες εμπορικές επιχειρήσεις θα πρέπει να συμμετάσχουν στη «Black Friday», ώστε να λάβουν μερίδιο από το αγοραστικό ενδιαφέρον των καταναλωτών, διατυπώνει, με σημερινή ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).

«Παρά την εγγύτητα που η συγκεκριμένη μέρα έχει με τις ενδιάμεσες εκπτώσεις του Νοεμβρίου, θεωρούμε ότι δεν πρέπει να αφήσουμε ελεύθερο το πεδίο μόνο για τις μεγάλες αλυσίδες του λανεμπορίου οι οποίες κυρίως προβάλουν αυτή τη μέρα, αλλά να ακολουθήσουν και οι μικρότερες εμπορικές επιχειρήσεις, ώστε να λάβουν μερίδιο από το αγοραστικό ενδιαφέρον των καταναλωτών εκείνης της μέρας», τονίζει ο ΕΣΘ.

Υπενθυμίζει, δε, πως όσες εμπορικές επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προωθητική ενέργεια «Black Friday», μεθαύριο Παρασκευή, θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα, καθώς βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης, θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς η παλαιά και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων και προαιρετικά το ποσοστό της μείωσης σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία που πωλούνται τα προϊόντα.

Σε κάθε περίπτωση, διευκρινίζεται, δεν επιτρέπεται η προσφορά ειδών των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το πενήντα τοις εκατό (50%) του συνόλου των ειδών που διαθέτει το κατάστημα και αυτό ισχύει και για τη «Black Friday».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ