Ανακοίνωση ΟΑΣΘ για τον ρατσιστή οδηγό που κατέβασε τα προσφυγόπουλα από λεωφορείο

Ανακοίνωση ΟΑΣΘ για τον ρατσιστή οδηγό που κατέβασε τα προσφυγόπουλα από λεωφορείο Facebook Twitter
0

Mετά το σάλο και τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο ρατσιστής οδηγός του ΟΑΣΘ, που κατέβασε από το λεωφορείο τρία προσφυγόπουλα, η διοίκηση του οργανισμού συνάντησε σήμερα τα τρία παιδιά που έπεσαν θύματα αυτής της απαράδεκτης συμπεριφοράς.

Αυτό που έγινε, είναι σε αντίθεση με τον πολιτισμό που επιθυμεί να οικοδομήσει ο Οργανισμός στις σχέσεις του με τους πολίτες, αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το προεδρείο του Οργανισμού.

Μετά από πρόσκληση που απηύθυνε το προεδρείο του ΟΑΣΘ, τα τρία προσφυγόπουλα από τη Δομή Ασυνόδευτων Ανηλίκων της ΑΡΣΙΣ - Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Οργανισμού, Στέλιο Παππά και τον διευθύνοντα σύμβουλο, Σάββα Παναγιωτίδη.

Ανακοίνωση ΟΑΣΘ για τον ρατσιστή οδηγό που κατέβασε τα προσφυγόπουλα από λεωφορείο Facebook Twitter

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού, «κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε ότι η χώρα και ο ελληνικός λαός, αισθάνεται σαν δικά του παιδιά τα προσφυγόπουλα και όλοι μαζί προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες της καθημερινότητάς τους αλλά και να τα βοηθήσουμε στο στόχο τους να προκόψουν στη ζωή τους».

Και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν ότι θα είναι σε μόνιμη επικοινωνία, ώστε να επιβεβαιώσουν την ομαλή και φιλική συμβίωσή τους μέσα από σειρά δράσεων στο μέλλον. Τέλος, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, δόθηκαν διαβεβαιώσεις στα παιδιά αλλά και στην υπεύθυνη της Δομής Ίριδα Πανδίρη ότι ο ΟΑΣΘ αγκαλιάζει τους πρόσφυγες με την ίδια αγάπη και αλληλεγγύη που επέδειξε η συντριπτική πλειονότητα του φιλόξενου ελληνικού λαού.

Υπενθυμίζεται, ότι η ΑΡΣΙΣ είχε καταγγείλει ότι στις 30 Οκτωβρίου, όταν οι τρεις ανήλικοι πρόσφυγες ανέβηκαν στο αστικό λεωφορείο της γραμμής "56" με κατεύθυνση προς Παλαιόκαστρο, ο οδηγός του ζήτησε να κατέβουν χωρίς να τους ρωτήσει καν εάν έχουν εισιτήριο ενώ η ΑΡΣΙΣ εφοδιάζει τους πρόσφυγες που υποστηρίζει με κάρτες απεριορίστων διαδρομών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM