ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Η στιγμή της επίθεσης κατά των αστυνομικών στην οδό Πειραιώς (BINTEO)

Η στιγμή της επίθεσης κατά των αστυνομικών στην οδό Πειραιώς (BINTEO) Facebook Twitter
0

Βίντεο από τη χθεσινοβραδινή επίθεση κατά αστυνομικών στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Κηφισού, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Το βίντεο, που μεταδόθηκε από τον ALPHA, δείχνει ανθρώπους να πετάνε αντικείμενα (πέτρες και μάρμαρα) προς τους αστυνομικούς, ενώ ακούγεται και πυροβολισμός, από τον αστυνομικό που πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το πλήρωμα ενός περιπολικού έκανε σήμα σε ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν έξι άτομα, να σταματήσει για έλεγχο. Το αυτοκίνητο, όμως, ανέπτυξε ταχύτητα και τελικά σταμάτησε έξω από ένα καταυλισμό Ρομά.

 

Τότε τα άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, αλλά και ορισμένοι από τον καταυλισμό, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με κομμάτια από μάρμαρο και πέτρες, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν, στα χέρια τον έναν και το κεφάλι τον άλλο.

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ακολούθησαν προσαγωγές και συλλήψεις.

Στο ρεπορτάζ του ALPHA συνδικαλιστές της αστυνομίας αναφέρουν πως οι ασύρματοι της Άμεσης Δράσης δεν λειτούργησαν -για άλλη μια φορά επισημαίνουν- και οι ενισχύσεις της αστυνομίας ειδοποιήθηκαν μέσω κινητού τηλεφώνου. 

Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί 6 άτομα, τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες. 

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM