Το θρίλερ στην Πρέβεζα συνεχίζεται - Και άλλα ευρήματα στην τάφρο που βρήκαν το κρανίο

Το θρίλερ στην Πρέβεζα συνεχίζεται - Και άλλα ευρήματα στην τάφρο που βρήκαν το κρανίο Facebook Twitter
0

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έρευνες στη ΒΙ.ΠΕ Πρέβεζας, στην τάφρο όπου πριν από περίπου μαι εβδομάδα εντοπίστηκε τμήμα ανθρώπινου κρανίου.


Η διαδικασία της αποστράγγισης του εν λόγω σημείου για τη διευκόλυνση των ερευνών που ξεκίνησαν την Πέμπτη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σήμερα από νωρίς το πρωί άνδρες της Π.Υ Πρέβεζας, μαζί με κλιμάκιο της 5ης ΕΜΑΚ και εθελοντές της ΛΕΚ Πρέβεζας βρέθηκαν στην τάφρο ενώ από τις έρευνες εντοπίστηκαν νέα ευρήματα τα οποία περισυνελέγησαν και εστάλησαν στην Ιατροδικαστική Ιωαννίνων για τη διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου προκειμένου να διαπιστωθεί αν ανήκουν σε ανθρώπινο σώμα ή όχι.


Όπως είπε στο epirus-tv-news ο πρόεδρος της Τ.Κ Μύτικα κ.Νίκος Ντότσος , οι έρευνες θα ξεκινήσουν εκ νέου αύριο στις 09.00 το πρωί.

Η μακάβρια υπόθεση της ανεύρεσης ανθρώπινου κρανίου έχει επαναφέρει στην επικαιρότητα την υπόθεση με την αγνοούμενη από το 2010, Αγγελική Πεπόνη.

Οι συγγενείς της Αγγελικής Πεπόνη, η εξαφάνιση της οποίας είχε απασχολήσει το πανελλήνιο, έδωσαν δείγμα DNA ενώ ταυτόχρονα εκφράζουν την πεποίθηση τους, ότι το κρανίο ανήκει στην 26χρονη Αγγελική.

Σύμφωνα με μία πρώτη αυτοψία του καθηγητή Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και προϊστάμενο της τοπικής υπηρεσίας κ. Βουγιουκλάκη, το εύρημα χρονολογείται έως και δέκα χρόνια πίσω και πιθανόν ανήκει σε γυναίκα.

Κάποιες ενδείξεις στο κρανίο, αλλά το γεγονός ότι στο σημείο δεν εντοπίστηκαν άλλα τμήματα ανθρώπινου σκελετού, ενισχύεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Συγγενής της Αγγελικής Πεπόνη μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ εξηγεί πως το κρανίο που βρέθηκε είναι ανάμεσα στην καντίνα και το σπίτι του φίλου της κοπέλας που κατηγορείται πως την εξέθεσε σε κίνδυνο. «Πιστεύω ότι η εμφάνιση του κρανίου έχει σχέση με την υπόθεση της Αγγελικής. Οι αστυνομικοί μας ρώτησαν εάν στο παρελθόν είχε πάθει κάποιο τροχαίο, προφανώς στο κρανίο υπάρχει κάποιο τραύμα. Η Αγγελική είχε ένα τροχαίο το 2009 και για αυτό τον λόγο έχει γίνει εισαγγελική παρέμβαση στο νοσοκομείο της Άρτας που είχε νοσηλευτεί για να δοθεί ο φάκελος. Γονείς και αδέρφια έδωσαν DNA με σάλιο και περιμένουν όλοι τα αποτελέσματα.

Έχουν «χτενίσει» την περιοχή και δεν έχουν βρει κάποιο άλλο οστό πέραν του κρανίου. Ένα ιδιωτικό συνεργείο καθαρισμού που καθάριζε την περιοχή, έπεσε τυχαία η τσάπα τους πάνω στο σημείο που ήταν θαμμένο το κρανίο. Από την αρχή πιστεύαμε πως ήταν δολοφονία και αυτό θα αποδειχθεί. Το κρανίο βρέθηκε ακριβώς ανάμεσα από το σπίτι του ανθρώπου που έχουμε κατηγορήσει από την πρώτη στιγμή και την καντίνα του» είπε.

Με πληροφορίες από epirustv

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ