Καταγγελία: Σεξουαλική παρενόχληση ανήλικου μαθητή από 60χρονο συμμαθητή του

Καταγγελία: Σεξουαλική παρενόχληση ανήλικου μαθητή από 60χρονο συμμαθητή του Facebook Twitter
1

Σάλος έχει προκληθεί στην Κρήτη από καταγγελία 15χρονου μαθητή που φέρεται να δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από συμμαθητή του 60 ετών.

Το θέμα έχει λάβει διαστάσεις και η Αστυνομία έχει ήδη ενημερωθεί, ενώ έχει υποβληθεί μήνυση, το σχολείο έδιωξε τον 60χρονο μαθητή και οι πληροφορίες του neakriti,gr αναφέρουν πως λαμβάνονται αστυνομικές καταθέσεις και από άλλους μαθητές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη ενημερωθεί η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης για τα όσα διαδραματίστηκαν σε βάρος των μαθητών του σχολείου, έχει παρέμβει ο εισαγγελέας και διενεργείται έρευνα.

Το περιστατικό σημειώθηκε πρόσφατα όταν ο 15χρονος αποκάλυψε στους γονείς του όσα είχαν συμβεί.

Η προσπάθεια σεξουαλικής παρενόχλησης δεν έγινε στους χώρους του σχολείου, αλλά στο σπίτι του 60χρονου.

Το περιστατικό μαθεύτηκε στο σχολείο, με τους γονείς του 15χρονου να προβαίνουν σε μήνυση σε βάρος του 60χρονου, καθώς, μετά από έρευνα που έγινε στο σχολείο, παιδιά-θύματά του, που τόσο καιρό δεν μιλούσαν, "έσπασαν" τη σιωπή τους και αποκάλυψαν πως και εκείνα είχαν δεχτεί ανάλογη συμπεριφορά από τον εν λόγω συμμαθητή τους.

Κατόπιν τούτου ο 60χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, απομακρύνθηκε από το σχολείο. Η υπόθεση έχει αναστατώσει τόσο τους γονείς όσο και τους μαθητές και τους καθηγητές του σχολείου.

Καταγγελία που έγινε από άλλον μαθητή του ίδιου σχολείου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ένας άλλος μαθητής του σχολείου, ο 60χρονος κατάφερε να πείσει το 15χρονο αγόρι να πάνε στο σπίτι του τελειώνοντας το μάθημα, για να μιλήσουν και να χαλαρώσουν.

Όταν πήγαν στο σπίτι, ο 60χρονος έβαλε ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Μιλούσε συνέχεια για το σεξ και επιχείρησε να "ρίξει" τον 15χρονο στο κρεβάτι, τόνισε ο μαθητής που επικοινώνησε με την εφημερίδα Νέα Κρήτη.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο 60χρονος δεν είχε προσκαλέσει μόνο μία φορά το ανυποψίαστο 15χρονο αγόρι στο σπίτι του, αλλά δύο, επιχειρώντας και τις δύο φορές να τον παρενοχλήσει σεξουαλικά.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια