Στάσεις εργασίας στο μετρό σήμερα - Ποιες ώρες δεν θα κινούνται οι συρμοί

Στάσεις εργασίας στο μετρό σήμερα - Ποιες ώρες δεν θα κινούνται οι συρμοί Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σε στάσεις εργασίας προχωρούν σήμερα, Παρασκευή οι εργαζόμενοι στο μετρό.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ), το μετρό δεν θα λειτουργήσει από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 11 το βράδυ έως τη λήξη της λειτουργίας.

Όπως αναφέρει το ΣΕΛΜΑ, οι λόγοι των κινητοποιήσεων σχετίζονται με τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά συντήρησης συρμών και εγκαταστάσεων καθώς επίσης και έλλειψη μέσων ατομικής προστασίας.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού με τεράστιες ουρές και αναμονές, τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό που έχει απομείνει, την αυθαιρεσία της διοίκησης στη διαδικασία εξέλιξης προσωπικού και γενικά την απαξίωση του μέσου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Μαραθώνιος» για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες- Προφυλακίστηκε ακόμη ένα ηγετικό μέλος

Ελλάδα / Δολοφονία Λυγγερίδη: «Μαραθώνιος» για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες- Προφυλακίστηκε ακόμη ένα ηγετικό μέλος

Το ηγετικό μέλος, που μαζί με άλλους τέσσερις θεωρούνται επικεφαλής  της εγκληματικής οργάνωσης και αυτοί που οδήγησαν στη δολοφονία του αστυνομικού, φέρεται να είναι αυτός που έδωσε το σήμα για την έναρξη των επεισοδίων
NEWSROOM
Λέκκας για Θηρασιά: «Η Σαντορίνη έχει πάντα στην καλντέρα υψηλό κατολισθητικό κίνδυνο»

Ελλάδα / Λέκκας για Θηρασιά: «Η Σαντορίνη έχει πάντα στην καλντέρα υψηλό κατολισθητικό κίνδυνο»

«Έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα, το 2010 έχουν γίνει μεγάλα έργα στη Σαντορίνη προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι κατολισθήσεις και στον Αθηνιό και στο παλιό λιμάνι και στην Οία» εξήγησε ο κ. Λέκκας
NEWSROOM