«Κοντά στους Νέους» από την Aegean για 6η συνεχόμενη χρονιά

«Κοντά στους Νέους» από την Aegean για 6η συνεχόμενη χρονιά Facebook Twitter
0

Για 6η συνεχή χρονιά, η ΑEGEAN παραμένει στο πλευρό των νέων και της ελληνικής οικογένειας, υλοποιώντας το Πρόγραμμα Στήριξης Φοιτητών «Κοντά στους Νέους».

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία απευθύνεται σε όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές, που φοιτούν σε ΑΕΙ μακριά από τον τόπο κατοικίας τους και αντιμετωπίζουν την ανάγκη μετακίνησης.

Για τη νέα ακαδημαϊκή χρονια 2018-2019 επιπλέον 250 πρωτοετείς φοιτητές, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, θα λάβουν δωρεάν από την AEGEAN και την OLYMPIC AIR, 8 εισιτήρια (μονής διαδρομής) ανά έτος, για όλη την τετραετή, πενταετή ή εξαετή διάρκεια των σπουδών τους. Υπενθυμίζεται ότι η πρωτοβουλία αυτή αφορά σε 50 νεοεισαχθέντες φοιτητές από περιοχές που εντάσσονται σε προορισμούς με δρομολόγια άγονων γραμμών: (Νάξος, Μήλος, Ζάκυνθος, Λέρος, Πάρος, Κύθηρα, Ικαρία, Σκιάθος, Κάρπαθος, Σκύρος, Σητεία, για Χίο, Σάμο, Καλαμάτα ( αφορά δρομολόγιο προς και απο Θεσσαλονίκη), για Καστελόριζο ( μέσω συνδεδεμένου δρομολογίου Καστελόριζο μέσω Ρόδου) και σε 200 νεοεισαχθέντες φοιτητές από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ήδη από το 2013, που ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος, συνολικά 1.250 φοιτητές (250 νεοεισαχθέντες ανά έτος 2013, 2014, 2015, 2016 & 2017) ωφελούνται από το πρόγραμμα «Κοντά στους Νέους», λαμβάνοντας από την AEGEAN και την OLYMPIC AIR αεροπορικά εισιτήρια, τα οποία προσφέρονται 100% δωρεάν, χωρίς καμία επιβάρυνση, καθώς η εταιρεία καλύπτει τόσο τους ναύλους όσο και τους φόρους αεροδρομίων.

Σημειώνεται ότι τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα είναι κυρίως κοινωνικοοικονομικά, καθώς η AEGEAN στοχεύει να στηρίξει τους νέους φοιτητές και να βοηθήσει στην ελάφρυνση των οικονομικών υποχρεώσεων της ελληνικής οικογένειας σε ολόκληρη τη χώρα.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.kontastousneous.gr όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μετά την εγγραφή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Οι πρωτοετείς της ακαδημαϊκής χρονιάς 2018 - 2019 θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο www.kontastousneous.gr έως και τις 31 Οκτωβρίου 2018 στις 23:59. Η ανακοίνωση των ονομάτων των δικαιούχων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, μετά τις 11:00 π.μ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM