Πυρκαγιά στα Λεχαινά - Άνοιξε η εθνική οδός Πατρών-Πύργου (upd)

Πυρκαγιά στα Λεχαινά - Άνοιξε η εθνική οδός Πατρών-Πύργου (upd) Facebook Twitter
0

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα πυρκαγιά στην περιοχή των Λεχαινών Ηλείας.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, η φωτιά καίει αγροτικές εκτάσεις και καλαμιώνες δεξιά και αριστερά της εθνικής οδού Πατρών - Πύργου.

Η εθνική οδός Πατρών - Πύργου έκλεισε νωρίτερα στο ύψος των Λεχαινών. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η απόφαση για το κλείσιμο της εθνικής οδού ελήφθη, λόγω του πυκνού καπνού από την καύση υπολειμμάτων πλαστικών, που υπήρχαν στις καλλιέργειες.

Στο σημείο της φωτιάς επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα με 10 άτομα από την 6η ΕΜΑΚ, ενώ το έργο της κατάσβεσης συντονίζει ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας, πύραρχος Ιωάννης Καραμαλίκης.

Update: Λίγο πριν τις 22:00, η εθνική οδός δόθηκε εκ νέου στην κυκλοφορία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, αλλά εξακολουθούν να βρίσκονται στο σημείο πυροσβεστικές δυνάμεις, προκειμένου να προλάβουν τυχόν αναζωπυρώσεις.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM