Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Οι χρυσαυγίτες έστησαν ενέδρα στον Β.Παπαμιχαήλ

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Οι χρυσαυγίτες έστησαν ενέδρα στον Β.Παπαμιχαήλ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Oι χρυσαυγίτες που επιτέθηκαν στο μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Παπαμιχαήλ στο Πέραμα, στις 15 Σεπτεμβρίου, είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα τους, τόνισε ο γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας, Σωτήρης Αλεξίου. 


Μιλώντας στον σταθμό «Κόκκινο», ο κ. Αλεξίου είπε ότι οι δράστες είχαν στοχοποιήσει τον 28χρονο και του επετέθηκαν αμέσως μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο με το οποίο ταξίδεψε από τη Σαλαμίνα προς το Πέραμα.


Η επίθεση κράτησε περίπου δύο λεπτά και το θύμα απέφυγε τα χειρότερα, επειδή οι χρυσαυγίτες τράπηκαν σε φυγή εξαιτίας των παρευρισκόμενων, εξήγησε ο γραμματέας της Νεολαίας.  

Όπως διευκρίνισε, οι δράστες απειλούσαν ότι θα σκοτώσουν τον Βαγγέλη Παπαμιχαήλ ενώ, καθώς τον γρονθοκοπούσαν φώναζαν ότι η Χρυσή Αυγή «βρίσκεται παντού στον Πειραιά, στον Πέραμα, στη Σαλαμίνα».


Αναφερόμενος τέλος στην δίκη της Χρυσής Αυγής, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, ο κ. Αλεξίου σχολίασε ότι η διαδικασία έχει καθυστερήσει αδικαιολόγητα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM