Απεργία την Πρωτομαγιά

Τις 4.076 έφτασαν οι αιτήσεις πυρόπληκτων για το έκτακτο επίδομα

Τις 4.076 έφτασαν οι αιτήσεις πυρόπληκτων για το έκτακτο επίδομα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Τις 4.076 έχουν φτάσει αιτήσεις πυρόπληκτων για τη χορήγηση του έκτακτου επιδόματος, που δικαιούνται όσοι επλήγησαν από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι - που στοίχισε τη ζωή σε 96 ανθρώπους - αλλά και από τη φωτιά στην Κινέτα. 

Οι 1.395 από αυτές τις αιτήσεις κατατέθηκαν στον Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου, οι 1.637 στον Δήμο Μαραθώνα, οι 607 στον Δήμο Μεγαρέων και οι υπόλοιπες 435 στο κεντρικό κτίριο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Το ωράριο λειτουργίας για τα τέσσερα κέντρα αιτήσεων στους τρεις προαναφερθέντες δήμους και στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την τρέχουσα εβδομάδα, διαμορφώνεται ως εξής: Από τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 έως και την Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, θα δέχονται αιτήσεις από τις 8:00 π.μ έως τις 17:00 μ.μ. Και το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 από τις 9:00 π.μ έως τις 17:00 μ.μ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή

 

Εν τω μεταξύ, σε μαζική κινητοποίηση καλεί τους πολίτες των πληγεισών περιοχών η Επιτροπή πυρόπληκτων Ραφήνας-Μαραθώνα, με ανοικτή επιστολή που δημοσιεύεται στην τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα iRafina.gr.

Η επιτροπή διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας τόσο έξω από τη Βουλή όσο και στην Περιφέρεια, το απόγευμα της Δευτέρας, προκειμένου να κατατεθεί το σχετικό υπόμνημα.

Οι πυρόπληκτοι εκφράζουν την ανησυχία τους, κάνοντας λόγο για «έωλες υποσχέσεις που ξεχνιούνται την επόμενη μέρα».

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ